mollyn95
Fanka BB :)
Dziękuję <3 na pewno się odezwęKurcze, no to w takim razie ja z Tobą czekam na wizytę 31.03 i daj koniecznie znać co dalej. Trzymam kciuki![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziękuję <3 na pewno się odezwęKurcze, no to w takim razie ja z Tobą czekam na wizytę 31.03 i daj koniecznie znać co dalej. Trzymam kciuki![]()
Przybijam piątkę, mi wczoraj też bladzioch już wyszedłCześć dziewczyny!
Jestem po jednym poronieniu w sierpniu zeszłego roku. Poroniłam w 8 tygodniu i września staraliśmy się o dzidzie. Jestem 5 dni przed miesiączka, 24 dc i właśnie wyszedł mi pozytywny test ciążowyWięc, pełna obaw i niepokoju, ale też bardzo dobrej myśli - dołączam do Was
Zobacz załącznik 1382815
Super, trzymam za nas kciukiPrzybijam piątkę, mi wczoraj też bladzioch już wyszedłmyśle że zaraz będzie grupa grudniowych dzieci
![]()
Po cichutku gratuluje bo widzę test na doleCześć dziewczyny!
Jestem po jednym poronieniu w sierpniu zeszłego roku. Poroniłam w 8 tygodniu i września staraliśmy się o dzidzie. Jestem 5 dni przed miesiączka, 24 dc i właśnie wyszedł mi pozytywny test ciążowyWięc, pełna obaw i niepokoju, ale też bardzo dobrej myśli - dołączam do Was
Zobacz załącznik 1382815
Tez właśnie mam przygody z tymi facelle, dlatego zrobiłam jeszcze pink, chociaż o nich tez słyszałam różne opinie. Zobaczymy, oby się utrzymało i potwierdziłoPo cichutku gratuluje bo widzę test na doleNiestety te na gorze wyglądają mi na facelle z rossmana a po moich przygodach ( wyraźna kreska w czasie a brak ciąży) z nimi niestety totalnie ich nie polecam ! Ale widzę dolny z innej firmy
![]()
Nie załapiecie się jeszcze na listopadowe ?Przybijam piątkę, mi wczoraj też bladzioch już wyszedłmyśle że zaraz będzie grupa grudniowych dzieci
![]()
Mi wstępnie pokazało 6 grudnia, ale okaże się po wizycieNie załapiecie się jeszcze na listopadowe ?