Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Faktycznie, praktycznie cały czas są takie same... Dziwne bardzo.Same zobaczcie
Jejku oby nie ...U mnie to jest chyba coś nie tak. Możliwe że biochem. Robię codziennie testy ciążowe a kreska nie ciemnieje, a myślę że powinna w końcu ciemnieć.
Mam takie przeczucie, codziennie chce aby ściemniał a. Idzie nie jest podobnaJejku oby nie ...![]()
Może testy jakieś do dupy i slabo łapią?Same zobaczcie
A jakieś inne dolegliwości masz? Jakieś bóle brzucha?Mam takie przeczucie, codziennie chce aby ściemniał a. Idzie nie jest podobna
Czasem czuję coś w dole brzucha ale nic nie boli. Wczoraj miałam jakby sporo śluzu.A jakieś inne dolegliwości masz? Jakieś bóle brzucha?
Tylko beta prawdę powie , nie ma co się martwić na zapasCzasem czuję coś w dole brzucha ale nic nie boli. Wczoraj miałam jakby sporo śluzu.
bądź dobrej myśli! trzymamy kciukiCzasem czuję coś w dole brzucha ale nic nie boli. Wczoraj miałam jakby sporo śluzu.