reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

reklama
Niby dzisiaj 10dpo (?) ale tylko z obserwacji śluzu,25 DC - do testowania jeszcze dwa dni a mnie już łapią "bulgotki", takie przelewanie w brzuchu a mam tak zwykle przed okresem... Ehh... Ciekawe czy mnie 🐒 szybciej nie złapie

CD-138 i/albo CD-56? To się przy histero albo biopsji pobiera najczęściej, żeby sprawdzić czy nie ma stanu zapalnego endometrium. A pisałaś wcześniej, że HSG masz powtórzyć 🤔
Tak wszystko się zgadza, mam te dwie rzeczy zrobić. Hsg to zwykle bo miałam sono i scratching endometrium z CDcos (nie mam przy sobie tych zaleceń teraz 😁). Jeszcze tam coś z krwi do zrobienia.

Wiesz co, mój mąż przez lata bral jakieś suple, ale teraz zrobiłam poważny risercz i dałam mu bardzo wysokie dawki. W wolnej chwili mogę wrzucić co bral. Ale i tak najbardziej pewnie pomogły leku na receptę od androloga. Nie wiem czemu lekarze tak rzadko dają leki..
Wrzuć koniecznie, chętnie porównam z tym co mój bierze. Chociaż u nas wyniki męża ok

reklama
Do góry