Hahah ja wczoraj wszystkie zrobiłamno ja planuję robić cały czas owulacyjne żeby poobserwować cały cykl![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahah ja wczoraj wszystkie zrobiłamno ja planuję robić cały czas owulacyjne żeby poobserwować cały cykl![]()
Wiesz, potencjalnie jestem w 3tc, to mogę Ci potowarzyszyćNo ja, ja i kuzwa o...czekam i jestem sama![]()
Ooooo wow. Super! To musi się udaćU nas mąż bierze leki i chore dawki suplementów, dodatkowo staram.sie podkręcić dietę, ale różnie to bywa.
Tu porównanie wyników przed pierwszą stymulacja i teraz:
Zobacz załącznik 1691058
Zobacz załącznik 1691059
Nie, czekaj! Liczy się skończone? To w 2tcWiesz, potencjalnie jestem w 3tc, to mogę Ci potowarzyszyć![]()
Tak wszystko się zgadza, mam te dwie rzeczy zrobić. Hsg to zwykle bo miałam sono i scratching endometrium z CDcos (nie mam przy sobie tych zaleceń terazCD-138 i/albo CD-56? To się przy histero albo biopsji pobiera najczęściej, żeby sprawdzić czy nie ma stanu zapalnego endometrium. A pisałaś wcześniej, że HSG masz powtórzyć![]()
Wrzuć koniecznie, chętnie porównam z tym co mój bierze. Chociaż u nas wyniki męża okWiesz co, mój mąż przez lata bral jakieś suple, ale teraz zrobiłam poważny risercz i dałam mu bardzo wysokie dawki. W wolnej chwili mogę wrzucić co bral. Ale i tak najbardziej pewnie pomogły leku na receptę od androloga. Nie wiem czemu lekarze tak rzadko dają leki..
Matko kochana! Słów brak!Ej ja też u niego byłam, jak jeszcze w ogóle nie wiedziałam kto to, trafiłam do niego jakoś przypadkiem. I wiecie co ni powiedział? "Próbowała Pani z innym? Pomaga". Myślałam że wyjdę od niego i trzasnę drzwiami.