DomkaAtomka
Fanka BB :)
Listopad zdecydowanie! Grzej mi tam miejsceJa też czekam, na listopadowych mamusiach, chyba, że to jeszcze październikchociaż patrząc po duszku to wczesna ciąża
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Listopad zdecydowanie! Grzej mi tam miejsceJa też czekam, na listopadowych mamusiach, chyba, że to jeszcze październikchociaż patrząc po duszku to wczesna ciąża
![]()
a jak się uda to człowiek będzie się martwił żeby było wszystko w porządku...No właśnie najgorsze jest to, że jak się nie uda to człowiek potem myśli, że te seksy ( ilość ) były na marnebo wiadomo jak to przy staraniach, nie ma tego spontanu
![]()
Paaani, jaki duszekKrew upuszczona, wyniki dopiero koło 17-18, także znając mnie od 15 będę sprawdzać
Nie byłabym sobą gdybym nie powtórzyła testu, co prawda z drugiego moczu i dziś tak się duszek prezentuje![]()
Na pewno obniża poziom cukru we krwi, więc niektórym na pewno może wspomoc proces zajsciaCześć dziewczyny!slyszlam wiec przekazuje dalej że ponoć Berberyna wspomaga przy zajściu w ciążę.
Dużo się naczytałam pozytywnych opini
Co o tym myślicie?
jakie piękne kreskiKrew upuszczona, wyniki dopiero koło 17-18, także znając mnie od 15 będę sprawdzać
Nie byłabym sobą gdybym nie powtórzyła testu, co prawda z drugiego moczu i dziś tak się duszek prezentuje![]()
Piękne kreskiKrew upuszczona, wyniki dopiero koło 17-18, także znając mnie od 15 będę sprawdzać
Boje się jeszcze dziękowaćjakie piękne kreskimyślę, że możemy powolutku gratulować
![]()
Absolutnie nie można tracić nadziei!. W sobotę test negatywny, lekarz mówi "piękne endometrium, idealne na ciążę. Na pewno Pani nie jest?" Ja mówię że nie a 3 dni później cieńPiękne kreskiJak to nie można tracić nadziei do końca ! Gratuluję i spokojnej ciąży życzę
![]()