reklama
niezapominajka876
Fanka BB :)
19 lipca i wtedy bierzemy się bardzo do roboty@niezapominajka876 ale chociaż o tyle dobrze że ten świerzb was złapal teraz a nie na ślub! Przypomnisz kiedy macie? Może będziemy testować razem jak już wrócisz do starań, bo ja od kwietnia przynajmniej 2 miesiące na ławeczce będę z banem na starania![]()

penguinlicious
Moderator
O matko….Zjem słoik kremu czekoladowego na poprawę nastroju![]()

niezapominajka876
.
callina
Na zdrowie!Zjem słoik kremu czekoladowego na poprawę nastroju![]()

Patii26
To ja tak miałam wczoraj jak chciałam rano na szybko nasikać do kubeczka na mocz ( mam go na sikanie do testów owu ) i w połowie sikania wyslizgnal mi się z ręki i wpadł do kiblaJa dziś chciałam testować i nasikalam do małego kubeczka papierowego i biorąc test, zahaczyłam o kubek i przewrócił się w umywalce i się wylalo. Hehe ale zła byłam musiałam czekać znowu 2 godz aby się zachciało siusiu...![]()

Patii26
WidaćNie wiem czy widzicie![]()

Patii26
Ja myślę, że tak, że to przez rozcieńczony mocz.Dziewczyny martwię się bo ta beta 6.8 i rano na teście była słabiutka kreska, o 14 też była. A teraz zrobiłam i mocz był bardzo jasny, rozcieńczony i nie ma kreski.
Myślicie że przez to że rozcieńczony czy że lipa?
U niektórych kreski ( i te owu i te hcg ) wychodzą niezależnie od tego jaki mocz. A u mnie musi być stężony mocz, taki ciemniejszy żółty, żeby wyszły mi testy owu wiarygodne, bo jak jest jasny żółty mocz to mi wychodzą blade kreski.
Także u mnie to ma znaczenie, może i Ciebie też mieć.
reklama
Patii26
Przykro miJednak pink mnie wprowadził w malinyZobacz załącznik 1693034

Podziel się: