Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czekam na wieści czy pomogło.To od dzisisj używam
![]()
To od dzisisj używam
![]()
Tak na czczo, ja robiłam badania w piątek. Do tego Mierzylam cukier glukometrem w piątek i dziś i mam podwyższony i się martwię [emoji45]Czy chodzicie na badanie krwi na czczo??
Kochana spokojnie, nam sie wydaje ze tylko my mamy zle bo to my nosimy malenstwo, ale oni tez obrywaja nasze humory, zmiana wygladu i jeszcze nie potrafia sobie zobrazowac dzidziusia...ale trzymam,kciuki moj te tez mnie wkurza, no ale co zrobic...Ja dopiero 23 tydz I 4 dni 17 mam z piciem glukozy kolejne usg 12 grudnia a innych badan to mi Nie robia...jak bede u poloznej to najpierw z nia pogadam Potem z mama I zobaczymy Nie nastawiam sie na razie na cc bo jak Nie bedzie wyjscia i to bedzie lepsze to wtedy...a poki co u mnie jest faza na klotnie z moim malzonkiem...dlatego ten przyjazd na swieta na 2 tygodnie bylby ratunkiem aby odpoczac i nabrać dystansu...teraz sie dosyć często kłócimy a może jakbyśmy zatęsknili za sobą byłoby inaczej...próbuje z nim gadać normalnie ale ten bez krzyku nie jest w stanie nic zrobić...ehhh...oby to sie skończyło szybko bo inaczej to zwariuje...
Ja dopiero 23 tydz I 4 dni 17 mam z piciem glukozy kolejne usg 12 grudnia a innych badan to mi Nie robia...jak bede u poloznej to najpierw z nia pogadam Potem z mama I zobaczymy Nie nastawiam sie na razie na cc bo jak Nie bedzie wyjscia i to bedzie lepsze to wtedy...a poki co u mnie jest faza na klotnie z moim malzonkiem...dlatego ten przyjazd na swieta na 2 tygodnie bylby ratunkiem aby odpoczac i nabrać dystansu...teraz sie dosyć często kłócimy a może jakbyśmy zatęsknili za sobą byłoby inaczej...próbuje z nim gadać normalnie ale ten bez krzyku nie jest w stanie nic zrobić...ehhh...oby to sie skończyło szybko bo inaczej to zwariuje...