reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcowe mamusie 2017

na 21 marca.... ale od razu 75 myslalam ze jak wyniki sa ok to daje się na początek 50...
ja mam wyniki na czczo 75-80, żadnych obrzęków, ani objawów cukrzycy i nagle dostaje 75....
pewnie znowu panikuję. Mój profil powinien się chyba nazywać PaniKa :(

Ale co w tym złego, że 75 :)? chyba serio przesadzasz kochana :D

reklama
na 21 marca.... ale od razu 75 myslalam ze jak wyniki sa ok to daje się na początek 50...
ja mam wyniki na czczo 75-80, żadnych obrzęków, ani objawów cukrzycy i nagle dostaje 75....
O tak myslalam ze niedaleko mnie, ja 17 marca:) spokojnie :*

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

Wszystkie jesteśmy paniki [emoji3]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Jego a co Cię tak rozlożyło?
GRATULUJĘ synka choć wiem że liczyłaś na córeczkę.

Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
może następna będzie dziewuszka :)
musiałam iść na badanie krwi, a ja jak wstaje to mnie mdli i muszę coś zjeść,a przed badaniem nie można więc już cały dzień miałam z głowy i wymiotowałam :(

Paulyna - jedziemy na weekend ze znajomymi :)

nuluska - wieczorem po kąpaniu smaruj, w Rossmanie są fajne bawełniane skarpetki, grubo kremu np. Pilarix i spać :) Ja kremy do stóp trzymam na szafce nocnej przy łóżku :)

Hej!
Wy mnie już chyba nie pamiętacie[emoji14]Ale serio ciężko mi było zajrzeć na forum bo ostatnie tygodnie to u mnie kompletny brak czasu! Pracy trochę miałam, do tego remont się zaczął, młody drugi raz chory... masakra!
Tak to wszystko ok. Leci czas. Wczoraj na 100% lekarz potwierdził nam zdrową dziewczynę :)
Widziałam ostatnio tematy urodowe ;)
Ja farbuje Garnier olia. Nie śmierdzi, nie ma amoniaku i nie niszczy bardzo włosów. Do tego używam oleju macadamia i z pestek śliwki a po umyciu olejek Kerastase. Jest drogi ale dobry i wydajny.
Na pękające pięty najlepiej coś z mocznikiem używać cały czas żeby zapobiegać...

Kurcze nie dam rady Was nadrobić ale postaram się chociaż na bieżąco czytać jeśli mnie przyjmiecie znów do siebie ;)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Pamiętamy pamiętamy! [emoji4] a jak ta olia - nie wyplukuje się za szybko?

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry