MangoWawa
Fanka BB :)
No wiesz co! Nie przytulać się? Rozumiem nie seksic ale nie przytulać?! [emoji6]
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Napisałam delikatnie, tak zakaz seksowania miałam na myśli
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No wiesz co! Nie przytulać się? Rozumiem nie seksic ale nie przytulać?! [emoji6]
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Wow! Tak wcześnie? Ja dopiero z wielkim trudem zwloklam się z łóżka! Ostatnio mam problem z tym żeby wcześniej wstać! [emoji15]Agusia, Paulyna kciuki za wizytę.
AGA6 witaj! Gratuluję corki!
Ja właśnie śmigam na badania.
Hihi wiem! [emoji6]Napisałam delikatnie, tak zakaz seksowania miałam na myśli![]()
Napisałam delikatnie, tak zakaz seksowania miałam na myśli![]()
DziękujęAgusia, Paulyna kciuki za wizytę.
AGA6 witaj! Gratuluję corki!
Ja właśnie śmigam na badania.
A czemu jeśli mogę spytać?Pocieszę Was, bo ja mam zakaz od początku ciąży, zapewne już do końca..
A czemu jeśli mogę spytać?
Witam się, powodzenia na badaniach i wizytach.
Mój Jasiek jakiś dziś niemrawy. Niby się rusza ale jakoś oszczędnie. Nawet kawa go nie obudziła.
Seks seksem, jakoś przeżyjemy dla naszego maleństwa tylko to ciągłe leżenie.. a za pasem odbiór kluczy i szykowanie mieszkania.. chciałabym się wyrobić z wyprowadzką do narodzin Amelki ale mąż bez mojej pomocy może się nie wyrobićAga normalnie Ci współczuje :/ i to tyle czasu![]()
Dzień dobry dziewczyny
Kciukasy za dzisiejsze wizyty, oby kolejne pozytywne wiadomości
U mnie bobo sie rusza i czuje go już od jakiegoś czasu, nawet mąż poczuł jak położył rękę na brzuszku
Ja miałam nisko łożysko w 13 tygodniu i w poniedziałek na połówkowy dowiem sie czy sie podniosło.
A moze głupie pytanie zadamjak wyglada badanie połówkowe? Tak samo jak w I trymestrze?