Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
U nas seksu nie ma, Ł. chyba ma dystans, a ja nie mam ochoty. Także tego... klops
My dzisiaj w planach porządki, ja chcę zrobić nowe pazurki, a na 17 jedziemy do znajomych obejrzymy nasz fillm z wesela najlepsze momenty, potem pewnie w coś pogramy. Wezmę sobie Bavarię do picia hehe
Hej mamusie no ja jak wybiore sobie pociag to zawsze mnie musi ktos zaczepic...dzis stary podrywacz, ktory chwali sie swoimi podbojami we francji, polsce itd . I uwaga nawet poprosil mnie o numer telefonu...nie wiem czy sie smiac czy plakac
Dzień dobry dziewczynki[emoji5]
Mama powodzenia!
Ja dziś wstałam i zaraz tel ze kuzynka ma grypę zoladkowa i trzeba ją na pogotowie zawieść. Do tego stara ciotka która trzeba się zająć i jakoś próbuję zorganizować wszystko żebym ja niemusiala jechać bo zawsze grypę zoladkowa łapie jak mam z nią stycznosc i opieram się w szpitalu. I boję się żeby mnie niedopadlo.
Męża wysłałam może jakoś ogarnie tam wszystko. Mnie jak któregoś razu dopadło to 5kg schudłam, zawsze bardzo ciężko przechodzę, leżę pod kroplowka i dostaje wysokiej gorączki. A teraz z dzidzia to strach jak by mnie dopadło.