reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Aaaa odblokowało mi forum!!! Od kilku h nie mogłam nic pisać...widziałąm wszystko ale nie mogłam ani polubić ani napisać. Nie wiem czy tak szybko działa naprawa czy co ale napisałam do nich ze mam problem i nagle się odblokowało!!!!

Czosnek zabija bakterie wiec lez lez

f2w3d5qpadbh3a8x.png

Idę w czwartek na kontrolę do dentysty to od razu zapytam co z tą nieszczęsną ósemką zrobić. Do tego czasu będę płukać, dziękuję ;)
Hej, ja w pierwszej ciazy musialam osemke usunac bo pol twarzy mi spuchlo. Najpierw musialam podleczyc sie antybiotykiem, opuchlizna zeszla, potem znowu zaczela sie pojawiac. Bylam u paru dentystow, bo nie wiedzieli za bardzo co ze mna zrobic, az trafilam na studentow z fantazja ;) Zdecydowali ze trzeba usunac bo to byl dopiero 5 miesiac, wiec do konca ciazy kawal czasu, a nie moge brac antybiotyku przez caly czas. Wyrwano mi tego zeba bez przeswietlenia ze znieczuleniem miejscowym. Student caly w stresie, wiekszym niz ja ;). Nie zaplacilam nic za wyrwanie

reklama
Dziewczyny ma któraś problem z trądzikiem teraz w ciąży? Klatka piersiowa i plecy są usiane gulami które bolą

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Nie bardziej niz zwykle w tym sezonie bo od cieplego ubierania takie jakby potowki sie pojawiały a teraz jeszcze smaruje brzuch balsamem przeciw rozstepom a moja skora nie lubila nigdy dodatkowych balsamow i od tego tez czasem cos wyjdzie ale cóż...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry