aga6
Fanka BB :)
Jezeli bede musiała usunąćb to poczekam już i zrobie to po ciążyA to wtedy się dziaselko przecina i ósemki wyjmuję, nic gorszego niż normalne usuwanie, trzeba tylko buzke szeroko otwierać [emoji6]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jezeli bede musiała usunąćb to poczekam już i zrobie to po ciążyA to wtedy się dziaselko przecina i ósemki wyjmuję, nic gorszego niż normalne usuwanie, trzeba tylko buzke szeroko otwierać [emoji6]
dziewczyny skoro dzis tu jest watek kosmetyczny to...czy wam tez tak rosna brwi ja po tyg wygladam jakbym pensety nigdy w zyciu nie widziala
Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka
Na dziąsła trzeba zwiększyć dawkę wit C. Najlepiej dodatkowo ja suplementowac.Mi nie bardziej niz zwykle, i jedna jest rzadsza niż druga, wkurzające to[emoji14]
A jak z waszymi dziąsłami. U mnie potok krwi przy każdym szczotkowaniu...
dziewczyny skoro dzis tu jest watek kosmetyczny to...czy wam tez tak rosna brwi ja po tyg wygladam jakbym pensety nigdy w zyciu nie widziala
Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka
Mi nie bardziej niz zwykle, i jedna jest rzadsza niż druga, wkurzające to
A jak z waszymi dziąsłami. U mnie potok krwi przy każdym szczotkowaniu...
Któraś kiedyś pisała że smaruje się olejem że słodkich migdałów.. A możecie napisać gdzie go kupić? Bo pytałam w 3 aptekach i nie ma.
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
A słyszałyscie ze dobrze jest kupic majteczki poporodowe takie siateczki do szpitala? Podobno lekarze zalecaja lezec bez zadnych majtek by sie wszystko goilo ale jak wstac do wc czy cos to udami tak dobrze wkladki poporodowej sie nie utrzyma jak majteczjami. Nie wiedzialam ze takie majteczki w ogole istnieja...
Ja gdzies slyszalam, ale nie wiem gdzie je kupić.. wydaje mi się ze to dobra rzecz.