aga6
Fanka BB :)
Ja zacznę od przyszłego tygodnia powolutku coś kupować bo lepiej jednak to rozłożyć, zawsze bedzie czas żeby coś dokupić![]()
My czekamy na styczen, najpierw musimy ogarnac to mieszkanie bo tutaj nie mamy gdzie trzymac rzeczy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja zacznę od przyszłego tygodnia powolutku coś kupować bo lepiej jednak to rozłożyć, zawsze bedzie czas żeby coś dokupić![]()
PowodzeniaNo u Was to takja namówiłam męża na pomalowanie pokoiku żeby już tam można było pakować te rzeczy
zobaczymy jak to pójdzie
Pokaże pokaże w sumie szału tam nie bedzie bo chce szary pokoik.
No niby fakt ale wydaje mi sie ze wszystkie szare sciany beda jakies smutneJa sie nad dywanikiem różowym zastanawiam bo go łatwiej zmienić niż kolor ściany.
My czekamy na styczen, najpierw musimy ogarnac to mieszkanie bo tutaj nie mamy gdzie trzymac rzeczy![]()
ja również zazdroszczę, bo te rejony to moje marzenie żeby chociaż kiedyś pozwiedzaćHej, u mnie dzisiaj w cieniu 33 stopniedobrze ze wieje. na razie nie mam brzucha to tez jakos tam daje rade. Na kondycje narzekac nie moge, moj dwulatek pomaga ja utrzymac. Waga tez dzieki niemu wolniej wzrasta. Jedyne co to ten upal, a lato zaczyna sie za jakis miesiac...
a tak ogolnie to ludzie maja juz choinki w domach! Tesknie za polskimi swietami, bo tutaj swiateczny przysmak to owoce morza, salatki z mlodych warzyw, lody, pavlova z truskawkami itd bleee. Ja chce grzybowa
no właśnie bardzo dziwne...Ja byłam u lekarza w niedzielę, z zapaleniem krtani i powiedziała mi, że najlepiej to było zaszczepić się na grypę, ale przed ciąża, bo teraz to jest wykluczone!
Na grypę nigdy się nie szczepiłam i nie zamierzam a tym bardziej w ciąży bym się bała. Syropu na kaszel nam nie wolno a szczepić wolno? Dziwne.
![]()