aga6
Fanka BB :)
Wiesz co i mnie zaczyna to dopadac.. sni mi sie po nocach i budze sie spocona z krzykiem ;/ wystarczy ze pogadasz z ginekolgiem swoim zeby dał zaświadczenie czy do psychologa/psychiatry musiałaś iść?Strach przed naturalnym:/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiesz co i mnie zaczyna to dopadac.. sni mi sie po nocach i budze sie spocona z krzykiem ;/ wystarczy ze pogadasz z ginekolgiem swoim zeby dał zaświadczenie czy do psychologa/psychiatry musiałaś iść?Strach przed naturalnym:/
nie i ja nie biore. z doswiadczenia kolezanek to tylko przeplacanie.
do jednej nawet nie przyjechala mimo ze umowiona byla i oplacona...
Chamidło i bezczelne babskonie i ja nie biore. z doswiadczenia kolezanek to tylko przeplacanie.
do jednej nawet nie przyjechala mimo ze umowiona byla i oplacona...
Ja nie mam. Pytałam. Okazało się, że nie będzie do mnie przychodziła bo chodzę prywatnie. A ona chodzi tylko do pacjentek z ośrodkaOpłacona? Mi chodzi o położną, która przysługuje z NFZ. Udziela porad przed porodem i przychodzi do domu po porodzie.
Aaa :d myślałam że taką która będzie przy Twoim porodzie.Opłacona? Mi chodzi o położną, która przysługuje z NFZ. Udziela porad przed porodem i przychodzi do domu po porodzie.
O.. to moze i w moim przypadku tak jest.Chamidło i bezczelne babsko
Ja nie mam. Pytałam. Okazało się, że nie będzie do mnie przychodziła bo chodzę prywatnie. A ona chodzi tylko do pacjentek z ośrodka
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Uhh tež bym tak chciała ale dowiadywałam się że koszt takiej zabawy to ok 11 tysięcy..Ja idę do prywatnej kliniki gdzie masz prawo wyboru. Ogólnie jak chcesz czy naturalnie czy cesarka czy w wodzie czy ze znieczuleniem czy bez![]()
To gdzie Ty rodzisz kochana? moze sie tam wybioreU mnie na szczęście 2500 zł wiec nie jest zle.