A'gusia
Fanka BB :)
U mnie mówiła ze 4-6 razy. Ale może to zależeć od tego jak się komu chce pracować! 
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Aj z buciorami w zycie wchodza xPU mnie mówiła ze 4-6 razy. Ale może to zależeć od tego jak się komu chce pracować!
Heheheheh matko boska baba jaga jakaś, u mojej kolezanki co tetraz urodziła była położna 3minuty [emoji12] mówie do niej to trzeba było ją poprosić o posptrzątanie chociaż [emoji13]niestety tak
ale przed porodem na pewno żadnych nie chcę, dlatego żadnych dodatkowych nie wybieram położnych itp. do sąsiadki przychodziła taka z długimi, brudnymi paznokciami bleee
No dlatego mi specjalnie na tym nie zależy :/To wszystko to pic na wodę :/ co to niby ma dać? przychodzi obca kobita bez entuzjazmu, jak za kare i mowi Ci co masz robic.. ale opieka poporodowa jest... Panstwo sie moze pochwalic :/
Bawcie się dobrzeNo dlatego mi specjalnie na tym nie zależy :/
Dzień dobryu nas słoneczko, śniadanko i jedziemy na spacer nad jeziorko z piesem
![]()
To wszystko to pic na wodę :/ co to niby ma dać? przychodzi obca kobita bez entuzjazmu, jak za kare i mowi Ci co masz robic.. ale opieka poporodowa jest... Panstwo sie moze pochwalic :/