Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie niema wyboru, jest jedną z przydziału z ośrodka i ma kilka wiosek do obrobienia.No polozna najlepiej mie polecona bo sie nie wiadomo na kogo trafi. Ja sobie wybralam ciotke to w ogole super jak dla mnieprzynajmniej bedzie przy 1kąpieli w domu itd
a jak sie cieszyla jak kopniaki slyszala u mnie hehe.
Kolezanka wybrala sobie jakas inna i byla zadowolona. Zalezy na kogo trafi dlatego dobre ze sobie wybrac mozemy.
My sie zbieramy na dzien otwaty do szpitala![]()
Do mnie teraz nie przychodzi położna, dopiero po porodzieJa mam położna środowiskową do której chodzę na edukację przedporodowa. To taka skrócona szkoła rodzenia. Jest za free to chodzę a przynajmniej udziela dodatkowych informacji. Ale nie wiem czy będzie moją położna bo to zależy gdzie będę rodziła i gdzie będę mieszkała po porodzie.
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
A gdzie szukać tego zamkniętego?I piszcie piszcie na zamkniet to bedziemy mogly wszystkie tam pisac i latwiej sie bedzie polamac moze![]()
Ja polozna środowiskowa mam.zapisalam sie 21+0. Jest ona na nfz. Moze przyjsc do mnie do domu albo ja do niej.jak che. Po porodzie ona na kapiele dzidzia przychodzi itd.takiej do szpitala to nie.zobaczymy na kogo tafie
jestem na 30.03i zyje z mysla ze urodze sobie na urodziny hehealbo na nie wyjde z szpitala.