reklama

Marcowe mamusie 2017

Ja mam położna środowiskową do której chodzę na edukację przedporodowa. To taka skrócona szkoła rodzenia. Jest za free to chodzę a przynajmniej udziela dodatkowych informacji. Ale nie wiem czy będzie moją położna bo to zależy gdzie będę rodziła i gdzie będę mieszkała po porodzie.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki, dobrze wiedzieć ! Jakby mi się tak udało załatwic to bym już do szkoły rodzenia się nie zapisywała bo i tak musiałabym tam sama chodzić, małż pracuje całymi dniami.

reklama
Oj dziewczyny strasznie sceptycznie nastawione jesteście. Moja jest fajna i ja się cieszę ze przyjdzie do mnie po porodzie! Tylko mam nadzieję że jak się przeprowadze do innej dzielnicy to też przyjdzie! A mówiła że jeszcze przed porodem będziemy się bawić lalkami, czyli uczyc podnosić i kąpać maluszka! Jak dla mnie jest spoko. Mniej więcej w moim wieku i z poczuciem humoru więc się dopadujemy! :-)

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Aga super ! Mam nadzieję, że tez na fajną trafię :)

Dziewczyny ale marudzicie, jakby wam żadna nie przysługiwała to byście narzekały :P Dobrze, że można skorzystać, a nóż pomoże, choćby nawet telefonicznie coś doradzi, bo pewnie w pierwszych tygodniach to matki są mocno spanikowane.

Aga6 ja sie doczytałam ze nie trzeba korzystać. Najlepiej spytać w ośrodku zdrowia czy u ginekologa jak to wyglada. Dzieki za podesłanie forum :)
Juz poczytalam i kolezanki zapytalam. ogolnie to przychodzi taka kobitka z przychodni w ktorej zdecydujemy się "prowadzić" nasze maleństwo, chyba ze mamy kogos konkretnego kogo chcemy wybrac to wtedy to zglaszamy tylko nie wiem gdzie :d
Kojarzy mi sie cos ze jak przegladalam strone szpitala sw Zofii to tam przy rejestracji wypelnia sie papierek z danymi poloznej ktora ma sie nami zajac tylko nie dam sobie reki uciac :d

A wiecie moze jak wygladaja formalnosci po urodzeniu?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry