Paulyna
Fanka BB :)
ja będę robiła prywtanie i babeczka mówiła, że swoją glukozę mi dadząDziewczyny, robiła któraś glukozę prywatnie? Normalnie mi to sprzedadzą w aptece bez recepty?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja będę robiła prywtanie i babeczka mówiła, że swoją glukozę mi dadząDziewczyny, robiła któraś glukozę prywatnie? Normalnie mi to sprzedadzą w aptece bez recepty?
Dziewczyny, robiła któraś glukozę prywatnie? Normalnie mi to sprzedadzą w aptece bez recepty?
w ciąży piersi bolą, nie ma radymacie na to jakieś sposoby?
Ja już po dzisiejszej wizycie i jestem załamana
Lekarz jak zobaczył mój brzuch to stwierdził że jest trochę za duży jak na 24 tydz. Po zrobieniu usg okazało się że mam za dużo wód płodowych. Do tego mam złą morfologię bo mam anemię i zbyt duży przyrost wagi.
Co do wagi to ja już nie mam siły jem naprawdę mało i czasem myślę że może za mało a okazuje się że ważę za dużo. Mam już doła z tego powodu
Jak przeglądam w necie przykładowe jadlospisy i jadlabym tyle co w nich piszą to ważyłabym jeszcze raz tyle co teraz.
Co do wód plodowych to jeśli będą rosły i będzie ich za dużo to grozi mi przedwczesny poród
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom