Paulyna
Fanka BB :)
moja bratowa zmieniała w 7 miesiącu lekarza prowadzącego, nie było z tym problemu, chodziła prywatnie co prawdaCzy któraś z was zmieniała już może lekarza prowadzącego?
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moja bratowa zmieniała w 7 miesiącu lekarza prowadzącego, nie było z tym problemu, chodziła prywatnie co prawdaCzy któraś z was zmieniała już może lekarza prowadzącego?
Ja też cały czas chodzę prywatnie. A nie miała potem problemu z wystawieniem zaswiadczenia od kiedy miała prowadzoną ciążę?moja bratowa zmieniała w 7 miesiącu lekarza prowadzącego, nie było z tym problemu, chodziła prywatnie co prawda
Nie było żadnych problemówJa też cały czas chodzę prywatnie. A nie miała potem problemu z wystawieniem zaswiadczenia od kiedy miała prowadzoną ciążę?
Mam do was dziewczyny pytanie...jak często maluszek powinien sie ruszać w ciągu dnia aby nie było powodów do niepokoju dodam ze chodzi o 28 tydz ciąży czy maleństwo powinno być cały dzień aktywne czy w godzinach wieczornych i nocnych...
Mam do was dziewczyny pytanie...jak często maluszek powinien sie ruszać w ciągu dnia aby nie było powodów do niepokoju dodam ze chodzi o 28 tydz ciąży czy maleństwo powinno być cały dzień aktywne czy w godzinach wieczornych i nocnych...
I od jego humoru też to trochę zależyw ciągu dnia może się to zmieniać będzie ich więcej lub mniej w zależności od pory aktywności dziecka