Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Odczuwam ruchy ale z rana jak wstanę to jedynie widzę i czuje jak zmienia pozycje w ciągu dnia kilka razy, wieczorem jest bardziej aktywny ale nie zawsze dlatego zastanawiam sie czy jest to normalne bo położna mówiła ze jakby za bardzo nie był ruchliwy to mam od razu zgłaszać a nie wiem jaka według nich jest norma...wiadomo bardziej sie rusza jak leżę...
To ja sie zglaszam, rwa dokucza na szczescie tylko jak sie gdzies spiesze i ide szybkim marszem. Musze troche zwolnic i po jakims czasie znowu moge wrzucic drugi biegHej. Ja tez nie czuje cały dzień. Najmocniej jak usiadł albo leżę bo jak chodzę to usypiam małazaraz trzeba opuścić cieplutkie łóżeczko. Po 11 umówiłam się z przyjaciółka na kawę. A mam trochę rzeczy do zrobienia jeszcze.
Dziewczyny dokucza komuś rwa? Jak sobie z tym radzić?
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Nie cały. Tylko jak dłużej pochodzę, posprzątam czy coś. Wtedy boli tak, że aż utykam.To ja sie zglaszam, rwa dokucza na szczescie tylko jak sie gdzies spiesze i ide szybkim marszem. Musze troche zwolnic i po jakims czasie znowu moge wrzucic drugi biegZaczelam odczuwac bol bardzo wczesnie, tzn. juz na poczatku ciazy i bylam zdziwiona, bo w pierwszej nie mialam takiego problemu. A Ciebie boli caly czas?
Mam tylko coś takiego:Jak odnajde tekst mamy ginekolog to wrzucę. Chyba? że jest jakaś dobra duszyczka, która ma go pod ręką ???
Nie cały. Tylko jak dłużej pochodzę, posprzątam czy coś. Wtedy boli tak, że aż utykam.
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom