emilja0308
Fanka BB :)
Ania dasz rade:*
Ja szkole rodzenia zaczęłam, mój mąż będzie chodził ze mną tylko na zajęcia praktyczne.
Ja szkole rodzenia zaczęłam, mój mąż będzie chodził ze mną tylko na zajęcia praktyczne.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czytanie ze zrozumieniem. Czy ja powiedziałam, że nie ? Ale ktoś mi tu na siłę próbuje wmówić, że czuję INNE ruchy. Czytaj przeciąganie rozciąganie itp.Dlaczego reagujesz agresywnie? Przecież kopniaki zaliczają się do ruchów, więc nie rozumiem o co chodzi.
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
No to już Słyszysz. Nie czuje żadnych ruchów. I sorry, ale nie mam 100 kg na wadze. Czuję tylko kopniaki i to te mocne.
I trochę dziwne jest, moim zdaniem, porównywanie siebie czy swojego dziecka do innych. To że Ty czujesz nie znaczy, że ja musze. Ja mam łożysko na przedniej ścianie. Czy to znaczy , ze tez je musisz mieć ? To, że Twoje dziecko właśnie się przeciąganie tzn, że moje też teraz musi?
Przeczytaj proszę artykuł z mamą ginekolog zrozumiesz o czym mówię. ...
To się chyba nie rozumiemy. Albo ja nie czytam. Twój pierwszy post, w którym piszesz o różnych ruchach. i do tego się toczy, a nie kopniaków.Ania pisała, że jest w 28 tygodniu. No to chyba wiadomo, że trzeba do liczenia podchodzić indywidualnie
i nie oczekiwać od dzieciątka, że będzie ciągle boksować skoro wcześniej to mu się nie zdarzało.
To chyba lepiej się obserwować i reagować?
Westaice, a w którym tygodniu jesteś? Ja mam wrażenie, że im dalej tym bardziej wyczuwa się różnego typu ruchy dziecka.
To się chyba nie rozumiemy. Albo ja nie czytam. Twój pierwszy post, w którym piszesz o różnych ruchach. i do tego się toczy, a nie kopniaków.![]()
No niestety nie...gdyby maz miał wolne to nie byłabym sama ale szef mu wolnego nie da...mam nadzieje ze nie zwariuje sama...Trzymaj się Ania! Wszystko będzie dobrze! A nie masz tam żadnych znajomych z którymi mogłabyś chociaż trochę posiedzieć?
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień wcześniej on zaczyna o 11 i kończy o 23 wiec niestety nie ma jak...Ania jesteś bardzo dzielna i poradzisz sobie. Wszystko się dobrze ułoży. A może zrobicie sobie Wigilię dzień wczesniej/ później tak żebyś nie musiała z niej rezygnować.
Aniu a nie ma tam jakiejś Polonii z która byś mogła nawiązać kontakt? Tak żeby powiększyć krąg znajomych? Mialabys też jakieś wsparcie na miejscu! Bo z tego co piszesz to planujecie tam zabrać na dłużej, to Ci się taka grupa przyda!No niestety nie...gdyby maz miał wolne to nie byłabym sama ale szef mu wolnego nie da...mam nadzieje ze nie zwariuje sama...