Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Z jednej strony zazdroszczę dziewczynyJa miałam latać od stycznia za skompletowaniem całej wyprawki a się rozchorowałam i znowu muszę poczekać
Wczoraj byłam za to na usg z dzidzią wszystko dobrze i już 1,5 kg chłopak waży
Dziewczyny 3 dni temu wyprałam pierwsze rzeczy dla maluszka, wiszą cały czas na suszarce i nie wiem czy mogę je prasować czy trzeba wyprać jeszcze raz biorąc pod uwagę że mnie wirus dopadł?
Ja widzę na Twoim suwaczku 30 tydzieńkurde suwak mi się zaciał...dziś kończę 30 tydzień, a na suwaku mam 29 hmmm, miałyście tak?
). Też mam tantum verde i isla ma kaszel dodatkowo syrop *spam*. Tragedia z tym nosem i juz brzuch mnie od odmuchania i kaszlu boliMi nie mierza brzucha... tylko po usg podaja wage plodu... ostatnio mala miala 1,5kg i dr powiedzial ze waga idealna ani duza ani mala i ze bobas nie bedzie duzy (oby sie nie mylił).
Tez jestem chora ale bez goraczki tyle ze juz tez mam dosyc zatkanego nosa i kaszlu. Na gardlo mam zezwolenie gina na Tantum verde a dzis na zatkany nos zezwolil mi na Nasivin soft. Mialam nie brac ale chwilami ciezko mi oddychac a najbardziej w nocy...