Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny a jegobaba to się jakoś od listopada odzywala ?
) za to lubi sobie czasem zapalić ! ..Same wiecie co.. papierosów nie pali. Więc go pilnuje i mówię mu że dobrze wie jakie mam podejście i że wszystko jest dla ludzi ale w odpowiednich ilościach i że będę zła jak mi zacznie często. I pali tylko jak przyjdzie poddenerwowany z pracy albo na weekendzie czasem wychodzi średnio 2x w tyg..
.. I jak tak mi powiedział to mi się przykro zrobiło i się rozpłakałam hahaha Wyszłam do toalety a mój E przyszedł i mówi do mnie że jego kolega nie chiał mi sprawić przykrości i oczywiście on wie że lubię ogarnąć wszystko i że oczywiście kupimy tą komodę. To były hormony.. 

ktos pytal po co wygotowujesz a nie po co pakujesz chybaKtos tu pytal po co reczniki pakuje do szpitala - ten szpital okresla ze kazda rodzaca ma miec dla siebie swoj duzy i maly recznik wygotowany wczesniej - pewnie chodzi o rane krocza.
Tak ja tez mam wszystkie ciuchy wciasniete w 1 mala komode z ikei co kiedys byly w promocji po 40zl a reszta lezy na biurku w siatkach... "przeciez jeszcze jest czas" faceci sa nienormalni...