Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ich podejście jest takie ze 1 dziecko na 1000 dzieci się rodzi z problemem Gbs więc się im nie opłaca. Wykonują go w przypadku jak ktoś już miał przy 1 porodzie albo na życzenie (nie wiem czy się placi). Chyba zapytam o to mamuśki i siostry czy ktoś w rodzinie miał z tym problem i najwyżej wtedy zrobię.A mama ginekolog wlasnie pisala ze w angli wybrali poswiecenie kilku czy tam kilkunastu dzieci rocznie niz wydawanie na badania kasy. Ja ciekawa jestem swojego wyniku bardzo
![]()
O to widzisz nawet nie wiedziałam. Ale na stronie przeczytałam że że względu że 1 na 1000 ma to nie robia tego [emoji57][emoji57][emoji57]Babymamusia to jest paciorkowiec, ot mógł się przyplątać, nie ma najmniejszego znaczenia czy był w rodzinie u kogoś czy nie.
Na razie nie mam go, bo jest na naświetlaniu w związku z żółtaczką. To takie dziwne uczucie. Już się człowiek zdążył do maluszka przyzwyczaić, a tu go nie ma ani w brzuchu, ani obokApricort - ale fajnie ze juz masz dzieciaczka kolo siebiedo kogo jest podobny?
mnie ciekawi jak to bedzie z mlekiem ze nagle piersi zaczna produkowac mleko jak to zobacze to chyba poczuje sie jakbym ufo zobaczyla "ooo mleko z cycka istnieje naprawde!"
![]()
![]()
Ponieważ wody odeszły, a brak było skurczy, pierwszym podejściem było indukowanie sn, a jakby się nie powiodło, to wtedy cc. Ale udało się sn, co jak potem powiedział neonatolog, było dobrym rozwiązaniem dla maluszka.Apricot super, ze wszystko do przodua jak rodziłas sn czy cc?
Skad masz takie informacje mama_NS? Z tego co ja wiem to niebezpieczna jest tylko wtedy jesli matka w ciąży pierwszy raz chwycila/wyszla jej opryszczka a jesli juz kiedys ją miala to nie ma sie czym przejmowac. Inna sprawa opryszczka narzadow plciowych ale to jest inna sprawa i inny wirus...Opryszczka jest bardzo niebezpieczna dla noworodka.nie potrzebny jest pocalunek aby sie zarazil.to jest dla nich nawet smiertelne. I wlasnie zowirax mam zamiar zabrac do szpitala bo czesto jak mega przemecze organizm to mi wychodzi wiec moze sie tam zdarzyc.jeszcze plastry sobie kupie