reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Ja tylko wloski pofarbowalam zamowilam fryzjerke do domu :)
Pazurkow nie bede robic... zaluje ze makijazu permanentnego brwi nie zrobilam przed ciaza a teraz w ciazy i w czasie karmienia nie wolno...
U nas jedna polozna mowila ze na porod lepiej nie malowac pazurkow bo jak cos sie dzieje to patrza na pazurki jaki kolor (blade? Sine?). A polozna z innej szkoly nic o tym nie mowila...

reklama
Brwi tez u mnie odpadają bo mam czarne okrutnie tylko ich częstsza depilacja dochodzi. Coś za coś. Ale to przed szpitalem sama w domu ogarnę.
Ja mam taka cerę w ciąży, ze i tak będę wyglądać nie najlepiej:/

Agnieszka ja to samo właśnie pomyślałam. Niby dostanę ale jakoś fajnie jak ktoś o ciebie zadba.. [emoji108] pazurki u rąk sobie odpuszczę. A włosy zapuszczam jeszcze wiec fryzjer dopiero w Polsce w lipcu [emoji1]

Dziewczyny jestem zadowolona z tego szpitala. Oczywiście cześć "ryzyka" wygląda szpitalnie ale cześć w której trafia się normalnie w terminie przy naturalnym porodzie wygląda mega.. aż się już nie boję [emoji16][emoji108]
I z tej części można już wyjść nawet po 7h po porodzie [emoji44] jestem w szoku..
1487433549-aaaaaa.jpeg
1487433554-aaaaaa.jpeg
1487433557-aaaaaa.jpeg
1487433560-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Tylko z muzyka:D jeju mam nadzieje ze będziesz mega zadowolona bo wyglada to ekstra! Na kiedy masz termin?

reklama
Do góry