Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny panikuje już. Wieczorem już się wystraszyłam przez to moje gbs+. Napinał mi się brzuch co chwilę, chwilami dość boleśnie i do tego mały kopał w pęcherz i krzyż więc mieszanka była dobra. W zasadzie nie wystraszyło by mnie to tak bardzo, gdyby nie fakt tego dodatniego gbs. Co jeśli przyjadę do szpitala za późno? Czy dopóki wody nie odejdą to dzidziuś jest bezpieczny?
A teraz doszedł do tego śluz zabarwiony krwią, dość mocno. Obudził nas wiatr i zebrało się na igraszki i to po tym. Mały się co chwilę rusza, ale się wystraszyłam czy to ten czop na pewno. Brzuch się napina, trochę wtedy poboli, skąd mam wiedzieć że to TE skurcze?
Edit: Od godziny co 4-5 minut mi się brzuch napina, ale ból standardowy, taki jak od dobrego miesiąca. Eh wzięłam nospe i czekam.
A teraz doszedł do tego śluz zabarwiony krwią, dość mocno. Obudził nas wiatr i zebrało się na igraszki i to po tym. Mały się co chwilę rusza, ale się wystraszyłam czy to ten czop na pewno. Brzuch się napina, trochę wtedy poboli, skąd mam wiedzieć że to TE skurcze?
Ten gbs to bym się nie martwila w szpitalu sobie z tym poradzą. Ale ta krew ? Hmm.. Co tam u ciebie mów [emoji7]
Ja strachu się najdlam o 3.. przebudzilam się na siusiu i się ze mnie polało.. ja panika obudziłam E poszłam do łazienki mały zaczął się napinac.. chyba z tej mojej paniki.. I sobie myślę jejku czy to wody.. nie wiem czego ale miałam tyle śluzu że masakra normalnie mokre.. ale nic się nie dzieje. Wstałam i wszystko w normie.