Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powodzenia!Na mnie chyba już pora.. Od 4 godzin mam skurcze co 10 min.. Narazie trochę się nasilają ale nie są częstsze.. Czekam narazie na rozwój akcji bo ostatnio często w balona mnie mała robiłaIdę się przyszykować..
Mam nadzieję że to te skurcze..oby szybko poszło..
![]()
Powodzenia! Trzymam kciuki, żeby to był jednak poród!Na mnie chyba już pora.. Od 4 godzin mam skurcze co 10 min.. Narazie trochę się nasilają ale nie są częstsze.. Czekam narazie na rozwój akcji bo ostatnio często w balona mnie mała robiłaIdę się przyszykować..
Mam nadzieję że to te skurcze..oby szybko poszło..
![]()
moja obie cc miala bo brat owiniety pepowina i sie dusil, 3 pkt tylko mial, ledwo przezyl... a ja bylam ulozona poprzecznie takze tak xDMoja mama za to tragedia.
Moja siostrę : jej wody poszły nie miała skurczów w ogóle ale dziecko było odwrócone więc musieli cc robić i tak ja zszyli że mówiła że obwiazywala się bandażem bardzo długo bo czuła że jej brzuch się rozleci i do tego taka brzydka blizne jej zrobili. Nie wiem ale lekarz był chyba pijany jak to robił i też lata 80 to inne czasy.
Mnie: mnie rodziła jak miała 42lata też wody jej poszły i 0 skurczy ale ze względu na wiek nie chcieli jej męczyć i cc zrobili. To tutaj nie narzekala bo szybko jej się rana zagoila ale lekarz skomentował tragicznie robotę poprzednika. Eh.
Prawda jest taka że kiedyś kobiety rodziły i nie było znieczulen itp. Często w domach pod opieką babki że wsi która przyjmowała porody. (Tak mi tato opowiadal ma 77lat) i każda babeczka urodziła, jakoś dawały radę. Wiec dziewczyny dacie radę. Chociaż jak sobie pomyślę że chce mieć więcej dzieci a to trzeba jeszcze raz rodzic to oo lipa trochę [emoji13][emoji13]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom