Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My mamy chyba wyznaczony termin na ten sam dzien.. no i u mnie nic sie nie dzieje. Skurczy przepowiadajacych nie mam w ogole, ale w pierwszej ciazy tez ich nie mialam. Czasami cos tam zakluje, ogolnie nic konkretnego.Hej
Na mnie pełnia kompletnie nie zadziałałaPrzespałam noc idealnie, ale Ranigast Max mi pomaga, bo wrócił refluks konkretny i już musiałam się poratować inaczej.
Skurczy brak, wczoraj ogromny ból podbrzusza i kłucie w kroczui to na tyle...
Mała jeszcze sobie tam posiedzi coś czuję
Dziś wizyta u ginekologa, zobaczymy co powie... czy szyjka coś ruszyła... obawiam się, że niestety nieTakże za chwilę idę działać z maszynką do golenia i lusterkiem
![]()
Moja mama nie miała w 3 ciążach skurczy przepowiadających, nie czuła rozwierania szyjki, za każdym razem na porodówce już rozwarcie 6-8 cmMy mamy chyba wyznaczony termin na ten sam dzien.. no i u mnie nic sie nie dzieje. Skurczy przepowiadajacych nie mam w ogole, ale w pierwszej ciazy tez ich nie mialam. Czasami cos tam zakluje, ogolnie nic konkretnego.
Czuje ze przenosze do kwietnia i bede ostatnia![]()
My mamy chyba wyznaczony termin na ten sam dzien.. no i u mnie nic sie nie dzieje. Skurczy przepowiadajacych nie mam w ogole, ale w pierwszej ciazy tez ich nie mialam. Czasami cos tam zakluje, ogolnie nic konkretnego.
Czuje ze przenosze do kwietnia i bede ostatnia![]()
Z om 21 a z usg mam 24 marca.Moja mama nie miała w 3 ciążach skurczy przepowiadających, nie czuła rozwierania szyjki, za każdym razem na porodówce już rozwarcie 6-8 cmbardzo chciałabym iść w jej ślady
a rodziła w 39-40 tygodniach... termin z om mam na 24 marcanie chciałabym przenosić przy cukrzycy ciążowej... bo boję się dziecka ponad 4 kg przy porodzie sn
![]()