magdaryska
Zaciekawiona BB
Hej. Rano byłam na ktg i z powodu spadkow tętna zrobili OCT. Tam też bez szału, założyli mi balonik A jak nie pomoże to jutro będę miała worek owodniowy przebijany.... No i rodzimy... 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powodzenia [emoji6] 3mam kciuki [emoji6]Hej. Rano byłam na ktg i z powodu spadkow tętna zrobili OCT. Tam też bez szału, założyli mi balonik A jak nie pomoże to jutro będę miała worek owodniowy przebijany.... No i rodzimy...![]()
Kciuki zaciśnięte! Szybkiego i bezproblemowego porodu!Hej. Rano byłam na ktg i z powodu spadkow tętna zrobili OCT. Tam też bez szału, założyli mi balonik A jak nie pomoże to jutro będę miała worek owodniowy przebijany.... No i rodzimy...![]()
Ja sterylizator kupiłam.. A podgrzewacz nie.. Garczek woda i butelka do srodka masz podgrzewacz. Chociaz wiadomo wygoda z gotowym bo zawsze czeka w gotowosci. Zobacze jak to wyjdzie w praniu. Właśnie schnal buteleczki i laktator. Chcę domowa produkcję mleka dla małego zrobić żeby móc zostawić małego pod opieką tatusia czy babciMyśle ze Ania sie już nie odezwie.
Ciagle myśleć czy kupić strylizator z podgrzewaczem. Jak myślicie?