iskierka2610
Fanka BB :)
Jola gratulacje :-)
Boże chyba niedługo ja.
Magdaryska trzymaj się.
Boże chyba niedługo ja.
Magdaryska trzymaj się.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Najważniejsze ze wszystko skończyło się dobrze [emoji173][emoji173][emoji108]Magdaryska będzie dobrze !! :-*
Dzięki wszystkim za gratki :-* :-* :-* <3
Mój poród: odkąd mnie przyjęli zapisy ktg były kiepskie. Na usg stwierdzili że z wodami nie jest najgorzej. W niedzielę leżałam pod zapisem do 23 ...ciągle cos nie tak. Powtorka usg u innego lekarza - wód dramatycznie mało lozysko tez do dupy. Więc próba oxy do 2 w nocy. Skurcze słabe.
O 6 znow indukcja. Tym razem skurcze poszły ale zapis znowu brzydki. Modlilam się żeby juz rozwiązać tę ciążę i żeby z Malutka było wszystko dobrze. Na szczęście moja gin poruszyla niebo i ziemię i zrobiono mi cc. Okazalo się że Mała była owiniętą pepowina na 2 razy wokol szyi i 2 razy wokół barkow.
Takze jestem szczęśliwa :-) niestety rana po cc boli cholernie. Po ilu dniach moglyscie w miarę normalnie funkcjonować?
Boli gorzej niż moje skurcze przy porodzie :'(
Ja to z pierwszym przerabialam. Niby jakieś mleko było ale bez szału. Teraz jest lepiej. Mała w sumie dokarmily może 3 gora 4 razy. Spróbuj, może jednak się udaBo ja z córka pokarmu nie miałam wcale i teraz tez cudu sie nie spodziewam. U mnie to rodzinne od babci poprzez mamę i siostrę susza susza.
No to super decyzja ze cc w sumie. Nie widzieli na usg tej pepowiny?
![]()