Jolka112
Fanka BB :)
Ja miałam skierowanie ale to chyba inna sytuacja bo położyli mnie ze względu na mniejsza ilość wód.Dziewczyny a wy miałyście skierowania do szpitala?
Ewciiik dobrze robisz, trzeba budzić śpiocha po 3 godzinach i wciskać cyca
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja miałam skierowanie ale to chyba inna sytuacja bo położyli mnie ze względu na mniejsza ilość wód.Dziewczyny a wy miałyście skierowania do szpitala?
Ja daje z dwoch ale ze wzgledu na wlasna wygode. Czasem druga tylko kilka razy ciumknie ale i tak to mi daje ulge i pozniej go odwtnie przystawiam. Mysle ze to nie ma znaczenia jak dajesz jedna i wystarczy to dawaj jedna.Moj spi raz 4h w nocy a potem 3,5h i sie budzi prawie co do minuty w tym czasie. Bylismy u lekarza ladnie przybiera na wadze, troche kolki sie zaczynaly ale dostaje infacol i na razie nie ma problemu.
Czy wasze maluchy zawsze jedza z obu piersi podczas jednego posilku? Mi tak polozna mowila zeby dawac, ale mlody zje z jednego i ma dosc. Rzadko 1,5 cyca zje
Moj spi raz 4h w nocy a potem 3,5h i sie budzi prawie co do minuty w tym czasie. Bylismy u lekarza ladnie przybiera na wadze, troche kolki sie zaczynaly ale dostaje infacol i na razie nie ma problemu.
Czy wasze maluchy zawsze jedza z obu piersi podczas jednego posilku? Mi tak polozna mowila zeby dawac, ale mlody zje z jednego i ma dosc. Rzadko 1,5 cyca zje