reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Moj piersiowiec je kolacje kolo 20, budzi sie okolo polnocy a czasem pozniej. Potem karmie co dwie godziny do 6 rano i wstajemy. Jednej nocy nakarmie go raz, a nastepnej 5 razy. Wszystko zalezy od gazow i kupy ;D

Dziewczyny powiedzcie mi czy odpowiednikiem angielskiego aptamilu jest bebilon??? Bo lecę w pon do pl i zastanawiam sie jakie mleko tam kupić gdy juz ta puszka aptamilu która biorę sie skończy...

Dziewczyny powiedzcie mi czy odpowiednikiem angielskiego aptamilu jest bebilon??? Bo lecę w pon do pl i zastanawiam sie jakie mleko tam kupić gdy juz ta puszka aptamilu która biorę sie skończy...
Tak bebilon [emoji6] dokladnie to samo ale sprawdz sklady bo moze sie troche roznic jedno od drugiego.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak jak walkersy i lays oraz vauxhall i opel.. niby to samo a wszystko inne.
Wiec nie jest powiedziane ze maluch jedzac aptamil tak samo przyswoi bebilon. Ja bym wziela zapas aptamilu albo zmieniala stopniowo. Ale jezeli tu wracasz to troche lipa zmieniac i pozniej znowu.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Podobno mój tata ma przywieźć z Niemiec w czwartek, jeszcze jutro dopytał i to mu powiem żeby kupił trzy puszki. Miałam być sok obca czerwca w pl ale zapomniałam ze mam badanie krwi i muszę z małym na szczepienie tez iść...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry