Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana a jaki rozmiar potrzebujesz? Mam fajną różową mogę ci podarować , koszt tyle co wysyłkaZnacie jakis sklep internetowy albo jakas sieciowke gdzie dostane sukienke na wesele dla małej?chcialabym cos z tiulem albo koronkami i zeby duzo bawelny mialo...
jezeli chodzi o mm to moja ok 600 ml dziennie.Hej Mamusie
Co u Was? Mam pytanie, ile Wasze dzieciaczki zjadają w ciągu dnia? I ile razy budzą sie w nocy na jedzenie?
Ok. 720 ml na dobę. W nocy różnie, dzisiaj spała chyba do 6:30, ale wczoraj budziła się o 2, potem po 5Hej Mamusie
Co u Was? Mam pytanie, ile Wasze dzieciaczki zjadają w ciągu dnia? I ile razy budzą sie w nocy na jedzenie?
Tak bebilon [emoji6] dokladnie to samo ale sprawdz sklady bo moze sie troche roznic jedno od drugiego.Dziewczyny powiedzcie mi czy odpowiednikiem angielskiego aptamilu jest bebilon??? Bo lecę w pon do pl i zastanawiam sie jakie mleko tam kupić gdy juz ta puszka aptamilu która biorę sie skończy...