iskierka2610
Fanka BB :)
Ja mam małą gondole jakoś 72cm a mały juz waży 7,5kg a ubrana 68 na styk wiec tez długo nie pojezdze. Juz sie pali do siadania ale mu nie daje bo jescze za wcześnie dla niego.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja stawiam na semilac. Kiedyś miałam lakiery innej (nieznanej) firmy to była tragedia, lakier popekał pp godzinie
To musi najpierw iść do swojego GP i powiedzieć ze jest w ciąży tam jej dadzą numer do położnych i zadzwoni i przez telefon dokona rejestracji i w ciągu pary tyg jej przyślą listownie imię i nazwisko jej położnej oraz termin do niej na wizytęDziewczyny jak to jest z ciążą w UK? Moja siostra jest w ciąży (następna marcowka ale 2018 ☺) i mieszka w UK. Tylko ze nie za bardzo zna jezyk i nie wie co i jak. I jeszcze do tego ma ciężka prace.
To musi najpierw iść do swojego GP i powiedzieć ze jest w ciąży tam jej dadzą numer do położnych i zadzwoni i przez telefon dokona rejestracji i w ciągu pary tyg jej przyślą listownie imię i nazwisko jej położnej oraz termin do niej na wizytę
To tak jak mówiłam powyżej może dodać podczas wizyty ze słabo zna język to jej tłumacza załatwia i wiadomo potrzebny jej jest national insurance number bo na tej podstawie ma ubezpieczenie i wtedy ja przyjmą do lekarza.Aha. Bo ona tam była u polskiego lekarza prywatnie a teraz tu przyjechała do Polski. No ale tam też musi iść przeciez jak tam mieszka.
Idzie do lekarza mowi ze wyszedl jej test pozytyny zakladaja jej karte i przydzielaja polozna. Chyba ok 12 tyg idzie na usg i krew. Ogolnie niech sie nie przejmuje bo duzo poloznych zna nawet podstawowe slowa po polsku [emoji6] a jak nic nie umie to jej tlumacza dadza. Skad jest siostra ?Aha. Bo ona tam była u polskiego lekarza prywatnie a teraz tu przyjechała do Polski. No ale tam też musi iść przeciez jak tam mieszka.