reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Ja mam wszystko z wyprawki. Nic nie sprzedałam, nie oddałam. [emoji4]
Wózek Jedo Fyn, który był super, w kolorze biało - niebieskim, uniwersalny dla chłopca i dziewczynki. [emoji4] Mam też łóżeczko, ale zastanawiam się poważnie nad koszem Mojżesza. Podobno rewelacja.
My też mamy cała wyprawkę. Wózek jedo fyn w kolorach szarości też jesteśmy z niego zadowoleni także specjalnie kupiony z myślą o drugim dziecku.

Olka a co to za łóżeczko bujane? Gdzie kupiłas?

klupś łóżeczko - kołyska Link do: Klupś Łóżeczko Radek II Kołyska Z Szufladą Biały - Ceny i opinie - Ceneo.pl

Ja kupiłam w jakims sklepie dziecięcym ale na Allegro też są :)

74709jcg0i411sm0.png

Ejjj dziewczyny, zaciekawiłyście mnie tymi łóżkami...my się budujemy, a teraz mamy mikro mieszkanko, każdy metr na wagę złota, i juz koleżanka mi mówiła- wózek a nie łóżko, dzieci w łożku spać nie chcą przez pierwsze miesiące...poszukam może alternatywnych rozwiązań, bo wyprowadzka do domu najszybciej koniec 2017 :(

Ps. Pierwsze słyszę o tej kołysce ...już lecę sprawdzać w necie :) jak chodzi o wyprawkę tez będę bardzo na waszych opiniach polegała :D niestety większość musimy kupić, bo w najbliższej rodzinie brak małych dzieci :) ale z drugiej strony takie zakupy to frajda, a że to pierwszy wnuk to teściowie i moja Mama juz szaleją :) oczywiście nie pozwalam za bardzo bo jeszcze wcześnie ;)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Łóżeczko bujane super sprawa, mozna zablokować tymczasowo i na stałe :) my chyba teraz kupować nie będziemy, na razie mamy takie zwykle, chociaż na jednej rzeczy sie zaoszczędzi :)

74709jcg0i411sm0.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry