o której powinnaś mieć wynik bety?Nie odbieram. Czekam az w necie na stronie invicty beda.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też dziś byłam na becie, wynik odbiorę dopiero po pracy, normalnie cała dygam...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
o której powinnaś mieć wynik bety?Nie odbieram. Czekam az w necie na stronie invicty beda.
Z innej beczki...wsiadanie na motor w naszym stanie to chyba głupi pomysł...?do 4tygodnia jeździłam (bo ciąży nie miałam potwierdzonej) a teraz kusi mnie a z drugiej strony się boję...
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
napewno bedzie dobrze, krwawienia nie koniecznie oznaczaja cos złego. A co do rodzinki to powiedz, zeby sie nie interesowali tym co robicie w lozku bo nie wypada i tyle tematu bedzie, nas tez meczyli o 1sze dziecko, a pozniej rok wałkowania kiedy drugie, juz zaczełam unikac rodziny, zeby tylko sie przestali pytac.Najgorsze jest to ze w sierpniu jedziemy na wesele. Jestesmy 2 lata po slubie i juz slysze te pytania... Czy myslimy o dzieciach...
Rodziną się nie przejmuj...przecież to nie oni mają wychowywać tylko wy więc nie rozumiem po co w ogóle się wtrącają. Nasz też pytali żeby synek sam nie był i tak dalej...normalnie już dosyć miałam i powiedziałam w końcu, że jak przyjdzie czas i jak bóg da to będzie a jak nie to nie będzie i tyle. No i gadki ucichły, także wiesz rodzina to rodzina, najważniejsi jesteście teraz Wy a nie oni i ich wywodyNajgorsze jest to ze w sierpniu jedziemy na wesele. Jestesmy 2 lata po slubie i juz slysze te pytania... Czy myslimy o dzieciach...
Hej, witamy! I daj znać po wizycie.cześć dziewczyny! przebrnęłam przez wątek własciwie cały i nieśmiało dołączam, choc nie wiem czy nie za wcześniej.
Jestem po pierwszej wizycie w 5t5d niestety był tylko pęcherzyk 8mm, lekarz stwierdził, ze ciąża młodsza o tydzień. Od tego czasu jestem zestresowana okropnie, dzisiaj mam kolejna wizytę w 6t5d i bardzo się boję, że nie zobaczę zarodka i serduszka.
Betę badałam przyrastała ładnie, w poniedziałek było 18600.
A o mnie- mam 31 lat, to moje pierwsze dziecko![]()
Monika nic sie nie przejmuj. U mnie tez jest ciaza młodsza o tydzień i dwa dni. Dziś zaczynam 8 tydzień. Wiec glowa do góry , uśmiechnij się [emoji6]cześć dziewczyny! przebrnęłam przez wątek własciwie cały i nieśmiało dołączam, choc nie wiem czy nie za wcześniej.
Jestem po pierwszej wizycie w 5t5d niestety był tylko pęcherzyk 8mm, lekarz stwierdził, ze ciąża młodsza o tydzień. Od tego czasu jestem zestresowana okropnie, dzisiaj mam kolejna wizytę w 6t5d i bardzo się boję, że nie zobaczę zarodka i serduszka.
To u mnie było na odwrót. Myśleli, że jeszcze dwa lata poczekamy. Za to jak oznamiłam, że w ciąży mama się nie cieszyła... bo do 3 msc moge poronić. Jak powiedziałam, że ide do gina ( 5tydz) to mi powiedziała, że mam czakać do 3 msc... po cp wcześniej iść i się stresować i przeżywać. Mama kiedyś poroniła w 10 tyg.Najgorsze jest to ze w sierpniu jedziemy na wesele. Jestesmy 2 lata po slubie i juz slysze te pytania... Czy myslimy o dzieciach...
cześć dziewczyny! przebrnęłam przez wątek własciwie cały i nieśmiało dołączam, choc nie wiem czy nie za wcześniej.