Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej
Dziewczyny co mogę wziąć na infekcje? Po tej luteinie mi się chyba coś porobiło![]()
Ja z Mazur to tu jest mnóstwo dobroci lasuSa juz grzyby i to mnóstwo i jagody tez, z nad morza wracaliśmy to bardzo duzo sprzedawalitylko u nas marnie
Zuzia92 skąd jesteś ?
![]()
Kochana, normalne niestety. Ja mam to samo rano zanim zjadłam to zawroty głowy i mdłości, po śniadaniu znów niedobrze ja już sama nie wiem co i jak mam jeść. I tak do wieczora... Płakać mi się chce. A od poniedziałku do pracy.Hej kobietki.powiedzcie mi , czy zawroty głowy są czyms normalnym we wczesnej ciąży. Bo często mi się w głowie kręci. W żadnej ciąży tak nie mialam. W sumie to już nawet dobrze nie pamiętam bo dawno to było.
Myślę, że to normalne. Mi też się często kręci w głowie i boli głowa. [emoji54]Hej kobietki.powiedzcie mi , czy zawroty głowy są czyms normalnym we wczesnej ciąży. Bo często mi się w głowie kręci. W żadnej ciąży tak nie mialam. W sumie to już nawet dobrze nie pamiętam bo dawno to było.