D
Deleted member 134305
Gość
Mi też w upały puchną stopy , akurat teraz tragedii nie ma, ale rok temu jak byłam na finiszu z synkiem to wyglądałam jak OGR!
plus rodzenia w zimie jest taki, ze sie nie straszy opuchnietymi nogami
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi też w upały puchną stopy , akurat teraz tragedii nie ma, ale rok temu jak byłam na finiszu z synkiem to wyglądałam jak OGR!
ewentualnie cos takiego - zawsze mi sie wydawało że się rozczłapująplus rodzenia w zimie jest taki, ze sie nie straszy opuchnietymi nogamiale minus taki, ze ciezko znalezc kozaki do ktorych takie nogi da sie wlozyc hihi
Zazdroszczę, z moim to sobie nie poleżę, a tez bym się chętnie poopalała :-/Ja dziewczynki dzisiaj na dzialeczce jestem opalanie troszkęod 9 tu jestem i pewnie do 13 wytrzymam dzieciaki się chlapią a ja na leżaczku;-)
tak, tak domyslam się,że oryginalne sa OK, ale na rynku pełno pseudo emu i one na ciąże cudowneJa Emu uwielbiam i bez ciążyi oryginalne się nie rozklapiają, przynajmniej u mnie żadna z 3 par.
Dzol, Tomag Trzymajcie się. Trzymam kciuki żeby jak najszybciej Wam się udało zobaczyć 2 kreski.
Co do ciśnienia to u mnie zawsze niskie, zazwyczaj niżej niz 120 na 80. Chociaż w pierwszej ciąży zawsze było ciutke wyższe ( pewnie dlatego że przed wizytami się denerwowalam).
Co do objawów to piersi cały czas bolą( wieczorem i w nocy najmocniej). Mdłości jak na złość już drugi tydzień z rzędu w weekend. Od poniedziałku do czwartku spokój. Ale na szczęście nie wymiotuje.
Czy to możliwe że jedząc więcej i częściej można schudnąć 0.5 kg? Dziwi mnie to i to bardzo.
Będzie dobrze! Głowa do góry! Daj znać po a my trzymamy kciuki.Czekam na wizytę. . Ale się boje [emoji50] to moja pierwsza żeby był zarodek...
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom