Natikom
Zaciekawiona BB
Trzyma kciuki, napewno będzie ok[emoji106]Czekam na wizytę. . Ale się boje [emoji50] to moja pierwsza żeby był zarodek...
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzyma kciuki, napewno będzie ok[emoji106]Czekam na wizytę. . Ale się boje [emoji50] to moja pierwsza żeby był zarodek...
W który jesteś tygodniu?Niestety zarodka jeszcze nie ma za wcześnie. [emoji53] Kazał mi dzisiaj zrobić betę i w poniedziałek i zobaczyć jak rośnie. . Martwię się
Ja Emu uwielbiam i bez ciążyi oryginalne się nie rozklapiają, przynajmniej u mnie żadna z 3 par.
a w którym jesteś tygodniu? może za wcześnie poszłaś na usg. Glowa do góry będzie dobrzeNiestety zarodka jeszcze nie ma za wcześnie. [emoji53] Kazał mi dzisiaj zrobić betę i w poniedziałek i zobaczyć jak rośnie. . Martwię się
Niestety zarodka jeszcze nie ma za wcześnie. [emoji53] Kazał mi dzisiaj zrobić betę i w poniedziałek i zobaczyć jak rośnie. . Martwię się
Należy się babce porządny ochrzan. Nie hamowalabym się. Jest totalnie nieodpowiedzialna. Dorosła A durna baba. W życiu bym nie puściła dziecka z gnidami/wszami czy innym paskudztwem do kogoś do domu!Cześć dziewczyny ! U nas po odwszaniu córki, niestety miała gnidy, wszystko mnie swędzi, piorę i czyszczę wszystko bo sie brzydze... Dowiedziałam sie od sąsiadki ze oni mieli wszyscy !!!!! 3 dziewczynki łącznie z 1,5 roczną!!! I rodzice tez!!! Najstarsza miała całe włosy w gnidach !!! Razem z mężem jesteśmy wściekli !!!!! Nigdy czegoś takiego nie miałam w domu ! Powiem wam ze ręce mi opadają jak o tym pomyśle ! U 8 łatki mozna nie oglądać codziennie włosów ale 1,5 roczne dziecko sie nosi, dotyka, pielęgnuje to Widać !!!!!! Jestem wściekła bo te dzieci u nas siedzą ciagle, lezą z Klarka na kanapie !!! No nie wiem sama co myślec??!!!!!
Przepraszam ze tylko o sobie ale cała noc nie mogłam spac, ciagle cos mi łazi .. Musze jeszcze powiedzieć o tym jednej sąsiadce bo lepiej zapobiegać za wczasu niż zaraz maja mieć znowu !!!!
![]()