Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No właśnie te wielkie gacie mnie zastanawiają..bo bardziej przepuszczalne ? Przecież jak owinę się podpasko-pieluszką po pas to co mi da przepuszczalna tkanina? Ważne zeby utrzymała to ustrojstwoi serio trzeba owijać się jak Mumia, az tak się mocno czyścimy, ze nie wystarczy nocna podpaska!?
i jeszcze piżama do porodu- wygoda, pozwalają to wkładać? Jednorazowe to chyba? Czy to bardziej po porodzie? Wiem ze wcześnie na takie pytania, ale to mnie zaciekawiło miedzy innymi
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
![]()
Oto ja dziś...zero motywacji, powinnam w domu siedzieć attachFull765634 snuje się po pracy, i nie mogę się zmotywować do działania attachFull765633 ugh
ja zawsze dostawałam na nfz też, ale z tego co tu czytałam nie każda dostałaDziewczyny ja dzisiaj mam pierwsze usg!!! :-) czy zawsze dostaje się zdjęcie?
tak testy miał nawet teraz w czerwcu , wcześniej rok temu w lipcu i dwa lata temu w październiku.Ale rozumiem że alergen.macie wykryte tak?
Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka
Hej dziewczyny, dość dawno sie nie odzywałam, ale jakoś nie mam siły na nic. Całymi dniami przewalam sie z boku na bok, nic nie robię, cały czas mnie muli choć nie wymiotuje i nie mogę sie pozbierać po tym jak zostawił mnie ojciec dziecka Jutro idę na wizytę, mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze, choć boje sie ze nie zobaczę serduszka :/
ja chodziłam w swoich bawełnianych pod koszulą i dobrze sprawdziły się te wielorazowe z siateczki - teraz na pewno kupię ze 4 szt, tylko na poranną kontrolę zdejmowałamMnie przerażają te gacie nie trzymające tego czegoś, mi sie lało po nogach, nie wiem totalnie skąd ten pomysł z tymi gaciami bo na pewno nie dla naszej wygody...
Ja rodziłam w swojej piżamie ...
Niestety to nie potówkiAnia a w tym wieku nie zaczynają się już koszmary senne?
Lilija moja mała pojutrze kończy 14 miesięcy.
Agnieszka a może to potówki? Teraz jak tak ciepło. ...