Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Taksówką na ip.Dziewczyny, ja mam takie profilaktyczne pytanie. Co zrobić, jesli zaczęłabym krwawić (tfu tfu, odpukać) a nie miałby mnie kto zawieźć do szpitala? Dzwonić po karetkę, czy raczej po taksówkę i jechać na własna rękę na sor?
Szczególnie uważaj na żywą czerwoną krew. Dzwoń po taksówkę, bo niestety pogotowie może mieć zajęte karetki i strasznie długo poczekaszDziewczyny, ja mam takie profilaktyczne pytanie. Co zrobić, jesli zaczęłabym krwawić (tfu tfu, odpukać) a nie miałby mnie kto zawieźć do szpitala? Dzwonić po karetkę, czy raczej po taksówkę i jechać na własna rękę na sor?
Wiedzialam co to skok,ale moj instynkt macierzyński mi podpowiadal co innego,bo po wypiciu mm,dziecko od razu bylo spokojniejsze.Glownie to zasugerowalam sie iloscia mleka sciagnietego laktatorem i wydawalo mi sie to bardzo malo.Nie wiem moze popelnilam blad,ale teraz juz bede madrzejsza.Laurka po jakimś czasie laktacja sie wyrównuje i nie leci z laktatora tyle mleka. Ja od początku dawalam synkowi cyc i odciągane mleko laktatorem i na początku mogłam 2 buteleczki odciągnąć na lajcie, niestety później nie było już tak kolorowo, odciagalam mało. Ale synek.się.najadal z cyca bez problemu . A nerwy to.pewnie były z uwagi na skok rozwojowy. Znalas to pojecie wcześniej? Skoki bardzo dużo tłumaczą,
Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka
Dzięki ppo ja na pewno skorzystamDziewczyny które będą chciały karmic piersią chętnie wam pomogę w walce o laktacjewiem ze walka nie jest łatwa, na początku bolesna ale zobaczycie że na prawdę warto
Agnieszka no mleka nie mogłaś mieć coraz więcej bo laktacje sobie sama zabijałaś przez podawania mm i butelki. Gdyby maluch był tylko na piersi to takiej sytuacji by nie byłopiersi wydają się puste bo laktacja się ustabilizowala. teraz to i tak nie ma co gdybać, wiadomo gdzie popełniłaś błąd i jeśli tylko chcesz drugie karmić jeszcze dłużej to wiesz jakich błędów już przynajmniej popełniać nie możesz
dasz radę z drugim
Dziewczyny które długo kp na pewno ci pomogą
![]()
Najważniejsze że sobie poradziliscieWiedzialam co to skok,ale moj instynkt macierzyński mi podpowiadal co innego,bo po wypiciu mm,dziecko od razu bylo spokojniejsze.Glownie to zasugerowalam sie iloscia mleka sciagnietego laktatorem i wydawalo mi sie to bardzo malo.Nie wiem moze popelnilam blad,ale teraz juz bede madrzejsza.