Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kamylcia, bardzo się cieszę, że wszystko dobrze i jest serduszkoDawno mnie nie było. .. ale też sporo się działo! Cały wtorek przelezalam i przeplakalam bo beta nie przyrosla mi tyle ile POWINNA ale naszczescie udało mi się umówić odrazu na wizytę j wszystko jest w jak najlepszym porządku i co najważniejsze słyszałam serduszko! !!poryczalam się [emoji5] wiec juz jestem spokojna.. mamy 7t 5ddzidzia ma 1,25
Co do kalendarza chińskiego o którym wcześniej pisalyscie to mi wychodzi dziewczynka..
Kochane czy Wam też się chce cały czas jeść? To jest jakaś masakra !cały czas bym jadła eh.. mdłości cały czas dokuczają i od 2 dni wymiotuje rano.
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie chciałam robić bety tylko ze na ostatniej wizycie był tylko pęcherzyk i lekarz powiedzial żebym dwa razy zrobiła betę no i zrobiłam.. i nigdy więcej! Podziwiam te dziewczyny które regularnie robiły ja bym oszalała! !ale naszczescie wszystko jest okKamylcia, bardzo się cieszę, że wszystko dobrze i jest serduszkoNie rób już bety, nie ma po co się doszukiwać problemów.
U mnie apetyt taki jak zwykle, na szczęście![]()
A ja stoluje się na patologii ciąży. Trafiłam tu wczoraj z lekkim brunatnym plamieniem. Z wczorajszego dnia usg pokrywa się miesiączka. Dzidzia rośnie. Od godziny 14.00 plamienie ustało ale nadal nie mam pojęcia skąd się wzięło.
Gratuluję wszystkim mamusia udanych wizyt. Ja dalej leżę.
Dawno mnie nie było. .. ale też sporo się działo! Cały wtorek przelezalam i przeplakalam bo beta nie przyrosla mi tyle ile POWINNA ale naszczescie udało mi się umówić odrazu na wizytę j wszystko jest w jak najlepszym porządku i co najważniejsze słyszałam serduszko! !!poryczalam się [emoji5] wiec juz jestem spokojna.. mamy 7t 5ddzidzia ma 1,25
![]()
Co do kalendarza chińskiego o którym wcześniej pisalyscie to mi wychodzi dziewczynka..
Kochane czy Wam też się chce cały czas jeść? To jest jakaś masakra !cały czas bym jadła eh.. mdłości cały czas dokuczają i od 2 dni wymiotuje rano.
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny wyczułam guzka w pachwinie po lewej stronie [emoji35]gin dopiero za tydz w pt [emoji35]
Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom