Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja juz tez po spacerkach z psami, a mam ich 4 sztuki, wiec sie nachodzę. To dobra motywacja do tego, aby ruszyć cztery litery i wyjść z domu, ale fakt, ze dzisiaj nie jest dobra pogoda na spacery. Dddduuuuchotaaa B-)
Będzie dobrze w poprzedniej ciąży też miałam plamienia i się okazało że to szyjka się zamykaHej dziewczyny. To teraz ja w nocy miałam jakieś plamienia... pierwszy raz,jestem przerażona. Dzwoniłam do lekarza, kazał mi przyjechać ok 14, strasznie się martwię. ;(( ale byłam dosłownie 2 dni temu, i wszystko było super(
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Kciuki zacisnieteHej, a ja dziś wolne z pracy, w łożku do 9:30- coś pięknego, a teraz zbieram się na wizytęu mnie śluzu malutko, tylko po wizycie w toalecie, białawy, bez zapachu i swędzenia a co wizytę gin stwierdza infekcję
więc trzeba to kontrolować...
Z objawów to piersi cały czas bolą, i się powiększyły, mdłości jakby mniej- po kilka godzin nie cały dzień, osłabienie, senność, wypadające włosy i sporadyczne syfki na buzi...
Dam znać jak po wizycietrzymajcie kciuki
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez okolice Warszawy ;DNadia, Ola to gdzie wy mieszkanie? U mnie padało przed chwilą A temp. Na długi rękaw narazie
Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka