Trzymam kciuki!Ja mam dzisiaj wizytę, byłam 2 tyg temu i był pecherzyk mam nadzieję że dzisiaj zobaczę fasolkę i bijące serduszko! Dziś zaczęłam 8tc od OM
Napisane na HTC Desire 610 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam kciuki!Ja mam dzisiaj wizytę, byłam 2 tyg temu i był pecherzyk mam nadzieję że dzisiaj zobaczę fasolkę i bijące serduszko! Dziś zaczęłam 8tc od OM
Wizyta na 15:20 siedzę cała w nerwach!Mama2raz, na która wizyta? No i trzymam kciuki![]()
Podobno w ciąży lepiej nie wchodzić do kostnicy...Mama2raz, a czemu nie pożegnasz się z wujkiem? Nie można w ciąży? pytam bo nie wiem.
Trzymam kciukiJa mam dzisiaj wizytę, byłam 2 tyg temu i był pecherzyk mam nadzieję że dzisiaj zobaczę fasolkę i bijące serduszko! Dziś zaczęłam 8tc od OM
Podobno w ciąży lepiej nie wchodzić do kostnicy...
Dziękuję wam wszystkim za kciukasy... Na pewno napiszę po wizycie jak się ma moja kropeczkaTrzymam kciuki
Trumna będzie otwarta... Nie wypada nie wejść do kostnicy.. Ale wyjścia nie mam. Zdecydowałam ze nie wejdę do kostnicy i lecz nie wiem co z tym konduktem żałobnym...mama2raz powodzenia na wizycie, trzymam kciuki.
a trzeba w ogóle wchodzić do kostnicy ? pokazują ciało ? ostatnio mielismy pogrzeb babci i ciała nie widzieliśmy tylko trumne. A tak swoją drogą ja bym nie chciała nawet nie będąc w ciąży oglądać ciała.... moja truma z dzieciństwa to kiedy kazali mi pocałować pradziadka w trumnie .... Zakręć sie jakoś i nie wchodż albo od razu do kościoła jedź, zawsze moze się cośpo drodze wydarzyć. Trzymaj się.