• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamusie 2017

Ja tam duzo nie powiem,bo sie mu moja praca nie podobała,a mam siedzącą, spokojna, troche boje sie co w powietrzu 2/5 dni w tyg i lepiej nie chce wiedzieć i zwolnienie mam, ale z innych powodow.
O ankiecie dla pracodawcy czy czyms zadna koleżanka nigdy nie mowila i ja nie dostałam.

f2w33e3ky6zyjqkr.png

reklama
Witam Drogie Panie :) Ja również czekam na ten marzec :) Jestem w 11 tyg ciąży bardzo się stresuje bo byłam u kekarza nie dostałam zwolnienia tylko wydruk pytan dla pracodawcy. Pracodawca wypelnil ze zapewni mi mniej h i w razie potrzeby miejsce siedzace wszystko ok tylko ze pracuje na tasmie przy pakowaniu pieczarek praca glosna zima smierdzaca i stresująca. Hmm nie wiem co na to moj lekarz dla utrudnienia nie znam za dobrze j. niemieckiego chodze za to do niem ginekologa :(. Czy ktoś miał podobnie w pracy? Brak zwolnienia praca stresujaca zimna itd.
Witam [emoji4]
Nie pracujesz w Polsce?
Myślę ze jak powiesz w jakich warunkach pracujesz to lekarz da Ci L4. Bo na pewno zdrowiej byłoby odpocząć w domu a nie siedzieć w zimnie i wilgoci.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

O Ooo !![emoji1] ja 18 miałam pózniej ale za to wszyscy mnie olewaja bo po sylwestrze kaca leczą [emoji849][emoji849] i zawsze w moje urodziny były zamknięte sklepy i nigdy jako dziecko tortu nie miałam ... [emoji20]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Też nie do końca lubiłam tą datę , wszyscy jak do mnie przyszli na urodziny nie chcieli nic jesć ani pić bo byli padnięci po sylwestrze. A ja tu się narobiłam...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry