Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Maciek można i wszystkie wątki pod nim. Trzeba maila napisać do admina z listą nickow które miałyby wstęp do wątków. Najlepiej niech zrobi to ta która temat założyła.
Ola fasola ja wprawdzie mam plusa ale mi na ten konflikt 3 razy badanie robili. Bo to są dwa konflikty jeden serologiczny gdy mama minus a tata plus i jeszcze jakiś drugi nawet jak mama i tata ma plus to jest jakiś wskaźnik który nie może być minusem tylko nie pamietam jak to się nazywało
My mamy razem Rh- i w sumie to chyba dobrze i problemu nie ma? Bo lekarz tak patrzyl, patrzyl i myslal, a w końcu w książeczkę nie wpisal grupy krwi mojej i meza..
![]()
Cluue z karmieniem na pewno dasz radę. Wszystkie dacie radę. Nie jest to proste, nawet bardzo bolesne na początku ale później to już z górki, trzeba tylko dojsć do pewnego progu i później już wszystko jest ok. Poza tym widać że jest kilka mam bardzo dobrze zorientowanych w temacie także będziemy trzymać rękę na pulsie jak któraś będzie potrzebować natychmiastowej pomocy![]()