reklama

Marcowe mamusie 2017

Dziewczyny, dodałam się na zamkniętej ale przerzuca mnie na inny podgląd forum niz tu na iPadzie :( staram się ogarnąć, dodałam w zamkniętej post w złym miejscu i nie umiem usunąć :P do tego dwa posty się skasowało przed dodaniem grrrr postaram się ogarnąć jakoś :( :(

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, dodałam się na zamkniętej ale przerzuca mnie na inny podgląd forum niz tu na iPadzie :( staram się ogarnąć, dodałam w zamkniętej post w złym miejscu i nie umiem usunąć :p do tego dwa posty się skasowało przed dodaniem grrrr postaram się ogarnąć jakoś :( :(

Mnie dziewczyny jeszcze nie wpuściły choć napisałam :-P chyba byłam niegrzeczna :-P

Dziewczyny, dodałam się na zamkniętej ale przerzuca mnie na inny podgląd forum niz tu na iPadzie :( staram się ogarnąć, dodałam w zamkniętej post w złym miejscu i nie umiem usunąć :P do tego dwa posty się skasowało przed dodaniem grrrr postaram się ogarnąć jakoś :( :(

Na tapatalku? U mnie normalnie po napisaniu pierwszego posta wskoczył wątek do subskrybowanych i "brałeś udział" i obsługuje go jak każdy inny temat na fo.

W pierwszej ciązy glukoze pilam w okolicach 24 tyg no i niestety wyszedl zły wynik i wyszla cukrzyca. Na szczescie leczona dietą bez koniecznosci podawania insuliny. No ale cała ciąża pilnowanie diety, kłucie się po kazdym posilku i rano na czczo no i podczas porodu tez co godzine musialam sobie mierzyć. Dosc klopotliwe. A wy juz tak wczesnie robiłyscie to badanie???
Ja też miałam cukrzycę w pierwszej ciąży na diecie. Też mierzyłam sobie cukier na czczo i po każdym posiłku. W trakcie porodu nie musiałam mierzyć. Tak się złożyło, że byłam bez obiadu, więc podali mi glukozę dożylnie.
Ze względu na cukrzycę w poprzedniej ciąży musiałam już teraz zrobić krzywą cukrową. Generalnie robi się w 24 tc, jeśli wcześniej nie ma podejrzeń.

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Ja się boję, że znowu mi wyjdzie cukrzyca ciążowa.. Ze strachem mysle o tym badaniu z piciem glukozy bleeee

To picie to koszmar, ja wypijam bez problemu ale potem nie jestem w stanie ustać na nogach.

Kurcze dopiero dzisiaj Was odnalazłam:-) :)
Przyjmiecie jeszcze jedną marcówkę?

Termin mam na 7 marca. To będzie drugie dziecko. Mam już 3 letniego chłopczyka. Mam 36 lat a obok pęcherzyka mam krwiaka więc ciąza od początku zagrożona i dostalam zwolnienie. 2 tyg bralam duphaston. Kolejną wizytę mam na 29 sierpnia i tego dnia również prenatalne. Podstawowych badan krwi jeszcze nie zrobilam - mam zrobić przed wizytą i dopiero założą mi karte.
Ogólnie czuję się senna, osłabiona no i mam mdłości. Ale zaczynają pojawiac sie dni kiedy mam więcej energii.

Czesc, moj krwiak oczyszczał sie dwa tygodnie, teraz juz go nie ma wiec trzeba czekac i mocno sie oszczędzać, jak krwawienie to lezec.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane musze się Wam pożalic na... SIEBIE!Mam już sama siebie dosyć :( nic mi się nie chce !każda czynność jaka muszą wykonać oprócz spania i jedzenia doprowadza mnie do szału!wszystko czego się nie dotknę leci mi rak chyba nowe talerze i kubki bede musiala kupic bo juz wiekszosc pobita[emoji21]Chodzę jeszcze do pracy myślę że tak do połowy września ale chyba już z chęcią bym poszła na L4. Yhhhh kiedy to minie? U mnie 8t4d
Czy też tak macie?

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane musze się Wam pożalic na... SIEBIE!Mam już sama siebie dosyć :( nic mi się nie chce !każda czynność jaka muszą wykonać oprócz spania i jedzenia doprowadza mnie do szału!wszystko czego się nie dotknę leci mi rak chyba nowe talerze i kubki bede musiala kupic bo juz wiekszosc pobita[emoji21]Chodzę jeszcze do pracy myślę że tak do połowy września ale chyba już z chęcią bym poszła na L4. Yhhhh kiedy to minie? U mnie 8t4d
Czy też tak macie?

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
W 2 trymestrze wracają siły. [emoji4]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry