mama_NS
Fanka BB :)
Ja jak dzisiaj psikalam to myslalam,ze padne tak bolalo...idę do lekarza o13:30Dziewczyny czy to jest normalne - od rana kłuje mnie w brzuchu... jak psikam kłuje, jak siedze też kłuje ...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jak dzisiaj psikalam to myslalam,ze padne tak bolalo...idę do lekarza o13:30Dziewczyny czy to jest normalne - od rana kłuje mnie w brzuchu... jak psikam kłuje, jak siedze też kłuje ...
Lepiej popękać?! I później znaleźć się u proktologa i jeść niemowlęce papki?tego nacięcia też sobie nie wyobrażam. już lepiej jest popękać...
Dlaczego lepiej popękać?tego nacięcia też sobie nie wyobrażam. już lepiej jest popękać...
Ja dziś wizyta na 15 nie byłam prawie 5 tygodni [emoji4]nie mogę się doczekać ,trzymajcie kciuki bo tradycyjnie jak wszystkie mam stresik czy nadal wszystko jest ok [emoji4]
Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom
Krwiak nie powstał przez szwy czy nacięcie krocza, tylko przez szybką fazę parcia.Nie zawsze da sie uniknąć nacięcia krocza . Ja rodziłam 20 godzin , wyłam z bólu od początku , na końcówce juz nie miałam siły . Juz nie kontaktowałam , nie wiedziałam co sie dzieje . Klekalam na kolanach i błagałam o cesarkę . Musiałam być nacięta bo ja nie miałam juz siły przeć . Ale nawet nie czułam jak mnie nacinał , nie wiedziałam nawet kiedy . Tak juz nie wiedziałam co sie dzieje . Ja byłam bardzo mocno nacięta ze wielki krwiak mi wyszedł . Plus mi położna nie sciagla szwów bo niby rozpuszczalne były . Po miesiącu wdało sie zakażenie i Miałam wyrywane żywcem . Samo nacięcie nie boli , ważne tylko zeby do tygodnia szwy wyciągnąć !
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podobno drugi porod jest lżejszy. Dużo stanowi siła naszej podświadomości i umiejętność samokontroli ciała. Wiem, gdy mocno boli, trudno o samokontrolę. [emoji12] Jednak da się... Ja znalazłam taki sposób w trakcie porodu, że bujałam się na piłce. Wtedy idealnie mogłam panować na sobą i bólem. [emoji4]Oj dziewczyny schodzimy na temat level hard czyli poród [emoji4]ja rodziłam sn 16h ,no nie mogę powiedzieć że wspominam to dobrze...póki co nie chce się zadręczać,ale naprawdę liczę na to,że 2 poród pójdzie szybciej...
Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom