Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jakie miałaś wyniki cukru na czczo ??? Ja mam 90 i tez kręcą nosem :-/Jestem po konsultacji z ginem. Niestety wyniki po glukozie nie są ok i mam skierowanie do diabetologa...
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Na czczo miałam 92 i za drugim razem 93. Po 1h 193 i po 2h 144.A jakie miałaś wyniki cukru na czczo ??? Ja mam 90 i tez kręcą nosem :-/
Udanego wyjazdu!Czesc Dziewczynki. Od rana nie miałam kiedy zajzec na forum wchodze teraz i już tyle nowych postów. I sa nowe marcowki [emoji4] super [emoji4] witam serdecznie.
Zaraz uciekam pakować ciuchy i jutro z rana Praga [emoji4] dziękuję za linki z noclegami....
Lecę pochwalić się na wyprawkowe szaleństwo co kupilam[emoji4]
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Narazie trzymam sie tego,ze slyszalam dzisiaj pierwszy raz serduszko!!!!!!!! I bylo wspaniale i ze wszystko bedzie cudownie, a panikowac zaczne blizej porodu hehe jakos bedzie dzidzia musiala wyjsc, ale nie mysle o szczegolach, bo bede 9 miesiecy panikowac [emoji23]Verna witajmama_NS - moja też. i też mnie wszystko przeraża
![]()