nadia433
Fanka BB :)
Hum...a jaki wynik cukru na czczo powinien skłonić do zrobienia tego obciążenia glukozą?Na czczo miałam 92 i za drugim razem 93. Po 1h 193 i po 2h 144.
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hum...a jaki wynik cukru na czczo powinien skłonić do zrobienia tego obciążenia glukozą?Na czczo miałam 92 i za drugim razem 93. Po 1h 193 i po 2h 144.
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Na wyniku miałam informację, że do 92 w ciąży jest ok.Hum...a jaki wynik cukru na czczo powinien skłonić do zrobienia tego obciążenia glukozą?
Wiesz co... norma na czczo to max 99. Przy teście 75g po 1h max 180, a po 2h max 140. Umnie było podejrzenie już ze względu na cukrzycę poprzedniej ciąży.Hum...a jaki wynik cukru na czczo powinien skłonić do zrobienia tego obciążenia glukozą?
Dlatego ja oglądam łóżeczka,wózki w których jestem zakochana i kminie czy moje piesy tam usiedza w koszyku pod dzidziusiem [emoji23]Mama_ns - do mnie nadal połowa nie dociera... i prawda, im więcej czytam tym bardziej panikuję. jak jeszcze mi ktoś poopowiada to już mnie kompletnie przerażenie ogarnia
Anik a co to jest cholestaza,to jakiś kłopot z wątrobą? I czym CI się objawiała?Ja byłam nacinana i bardzo szybko mi się zagoilo. Koleżanka która popekala gola się dłużej dlatego pozwolę się w razie czego naciąc drugi raz
Dostałam Dolargan. Nie wiem czy pomogło na ból... zasypialam po tym na stojąco i przycpana strasznie byłam. Drugi raz chyba jednak bym nie chciała.
Witaj
Byłam rano w laboratorium. Jestem lżejsza o 150 złzostał mi jeszcze posiew moczu i cytologia ale ta ostatnia należy mi się z programu NFZ. Musze tylko do szpitala sobie podjechać.
Poza tym z zaleceń ogólnych musze zacząć trzymać dietę watrobowa ze względu na cholestaze w poprzedniej ciąży.
No to ja inne[emoji12]