Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zjadłam właśnie cały słoik ogórków w zalewie miodowejteż macie zachcianki?
![]()
dziewczyny a jak u Was z libido?
Dziewczyny , a co z przejściem na grupę zamkniętą? Bo działa i w sumie działają jakby dwie grupy marcówek ?Co robimy, bo tak bez sensu abysmy sie dzieliły
Ja dostałam dolargan ale wg mnie wogole na mnie nie zadziałało a jak już to bardzo bardzo mało. Przy skurczach co 2 minuty zwijalam się z bólu że ledwo na łóżku wytrzymywalam. Parte to były przy nich pikuś. Mnie nacinali bo mały się cofał a co się okazało był owinięty pępowina wokół szyi.A czy któraś miała zewnatrzoponowe ? Lub chociaż dolargan ? Cos wam pomagały przeciwbólowe ? Pytam bo ja nic nie dostałam .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Też miałam dolargan. Dostałam go o 3, trochę ogłupił mnie do 3.30 A rodzilam o 7.50.Ja dostałam dolargan ale wg mnie wogole na mnie nie zadziałało a jak już to bardzo bardzo mało. Przy skurczach co 2 minuty zwijalam się z bólu że ledwo na łóżku wytrzymywalam. Parte to były przy nich pikuś. Mnie nacinali bo mały się cofał a co się okazało był owinięty pępowina wokół szyi.
U mnie ogólnie parte to było zbawienie w porównaniu z poprzednimiJa dostałam dolargan ale wg mnie wogole na mnie nie zadziałało a jak już to bardzo bardzo mało. Przy skurczach co 2 minuty zwijalam się z bólu że ledwo na łóżku wytrzymywalam. Parte to były przy nich pikuś. Mnie nacinali bo mały się cofał a co się okazało był owinięty pępowina wokół szyi.
Też miałam dolargan. Dostałam go o 3, trochę ogłupił mnie do 3.30 A rodzilam o 7.50.
Czy jak macie mdłości to też aż Was żołądek boli?
Tylko przy wymiotach boli. Przy mdłościach tylko głowa mi się zawraca.
Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka
To u mnie tak samo parte pikuś względem poprzednichU mnie ogólnie parte to było zbawienie w porównaniu z poprzednimi![]()
To u mnie tak samo parte pikuś względem poprzednich