Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chorowała?
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Dożyła pięknego wieku... Wyobrażam sobie jak teraz Tobie przykro...[emoji54]Od urodzenia miała tylko jedna nerke która ostatnio przestała całkiem pracować. Z dnia na dzień było coraz gorzej, wczoraj byłam u niej to pomiędzy lyzeczkami zupy która ją karmiłam zasypiala.
Babcia miała 93 lata więc już swoje przeżyła![]()
Jestem z AngliiHej. A jest tu moze jakas przyszla Mamuska z Irlandii??
Wyluzuj troszkę. [emoji4] Z fasolką będzie dobrze, a potem będziesz się z tego śmiała. [emoji4]Anik bardzo mi przykro. Mojej babuni niedługo stuknie 90 więc ja jej od razu powiedziałam. Mam teraz konflikt z moim facetem bo nie potrafi trzymać języka za zębami i za wiele osób już wie o fasolce. A chciałam to zachować do czasu badań genetycznych i wstrzymać się do 3 miesiąca. A że teraz szybko się złoszczę i obrażam to postanowiłam się do niego odzywać i trwamy w milczeniu. On się czuje poszkodowany bo ja mu się cieszyć nie pozwalam... Jak z dzieckiem!
Anik bardzo mi przykro. Mojej babuni niedługo stuknie 90 więc ja jej od razu powiedziałam. Mam teraz konflikt z moim facetem bo nie potrafi trzymać języka za zębami i za wiele osób już wie o fasolce. A chciałam to zachować do czasu badań genetycznych i wstrzymać się do 3 miesiąca. A że teraz szybko się złoszczę i obrażam to postanowiłam się do niego odzywać i trwamy w milczeniu. On się czuje poszkodowany bo ja mu się cieszyć nie pozwalam... Jak z dzieckiem!